Ashton Kutcher a fost spitalizat dupa ce a urmat dieta lui Steve Jobs care ar fi trebuit sa il ajute sa se vindece de cancer

  In weekend v-am prezentat primele review-uri ale filmului jOBS, care a fost rulat in premiera la Sundance Film Festival, v-am prezentat un interviu dat de Ashton Kutcher la gala premierei, iar acum va spun cat de greu a fost rolul lui Jobs. Pentru rolul fostului CEO al companiei, Kutcher a ales sa urmeze dieta pe care Steve Jobs a urmat-o cand a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, iar timp de doar doua zile a mancat doar fructe, seminte si nuci. Rezultatul acestei diete a fost unul dureros pentru actorul american, el afirmand pentru USA Today ca dupa o vizita de urgenta la spital a aflat ca pancreasul sau a fost serios afetat de tot ceea ce a mancat in respectivele zile.

First of all, the fruitarian diet can lead to like severe issues. I went to the hospital like two days before we started shooting the movie. I was like doubled over in pain. My pancreas levels were completely out of whack. It was really terrifying … considering everything.

   Practic dieta care ar fi trebuit sa il salveze pe Jobs de cancer, probabil a facut mult mai mult rau decat credea fostul CEO al Apple, iar Ashton Kutcher a simtit totul pe pielea sa.