iOS 6.1 jailbreak ar urma sa fie lansat in cursul acestei saptamani de catre Evad3rs

  Va spuneam astazi ca MuscleNerd ne-a promis o saptamana interesanta si veeence, un apropiat al hackerilor care dezvolta solutii de jailbreak, afirma ca solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1 va fi lansata saptamana aceasta. Nimeni nu stie cand anume va fi ea lansata oficial, insa iOS 6.1 final trebuie sa ajunga la noi inainte ca solutia sa fie publicata, altfel Apple poate bloca exploit-urile utilizate in ea. In urmatoarele zile vom afla mai multe informatii despre ceea ce intentioneaza sa faca Evad3rs, echipa care a dezvoltat-o, si desigur ca pe iDevice.ro veti afla totul.

  Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1 va fi compatibila cu aproape toate iDevice-urile, Apple TV 3 facand exceptie.

6 COMENTARII

  1. nu cred . pariez cu oricare din voi si nu ma trezesc doar sa scriu oricare ca m ai devreme de o luna i au asa un termen ca exemplu nu va veni ceva official daramite acel JB Apple a prins misarea si ce zic ei ” ma daca astia nu dau Jb ul decat daca noi facem oficial ia hai frate sa lansam “bete ” ( pluralu lu beta ) ca astia deacum stim cum sa ii tinem in sah pe hakeri 🙂 de fapt sunt geniali cei de la apple si prosti hakeri ca au abordat placa asta ca nu dam pana nu…ei oficial asa aple poa sa i tina in sah cu versiuni beta mult si bine sau destul de mult

  2. Apple trebuie sa lanseze IOS 6.1 ca sa mai repare greselile precedentului IOS,deci nu e chiar in avantajul lor sa taraganeze

  3. Apple nu sufera prea mult din cauza JB-ului, asta atrage clientii care-si permit la limita un device cu iOS si sigur nu-si permit sa cumpere toata ziua aplicatii oficiale.
    Al doilea segment de posibili clienti sunt cei care-si doresc un device total controlabil si configurabil dupa preferintele fiecaruia.
    Ma uitam zilele trecute pe distributia profitului Apple, cea mai mare parte vine din vanzarea de hardware si mai putin din iTunes Store.
    Uitati aici un grafic sugestiv: http://cdn.macrumors.com/article-new/2012/01/appleq112topchart.jpg

    Cu alte cuvinte, chiar daca nu castiga din vanzarea de aplicatii, este bun si un profit o idee mai mic decat sa piarda toata cireasa de pe tort (profitul adus de iPhone/iPad).

    Concluzia mea? Apple inchide ochii! Daca ar vrea, sigur ar putea elimina JB-ul. Cum? Simplu: un device cu JB este usor identificabil de serverele Apple si ar putea refuza activarea sau sincronizarea.

  4. zoane daca-mi permiti,, ios 6.1 b5 NU are data de EXPIRARE, si poate fi Activat… Deci cred ca cei de la EVAD3RS au toate motivele sa elibereze untethered JB. tu ce crezi!! Au de gand sa astepte Final ios6.1.

  5. daca nu are data de expirare pot scoate linistiti si in cazu in care apple v-a lansa un eventual ios final e decat problema celor care fac update si nu raman la acest asa zis beta……dar o sa vedem pana la sfarsitu saptamanii ce se intampla ca parca prea e frumos ca sa fie si adevarat.