Apple sustine ca Apple TV 3,2 reprezinta un upgrade minor pentru Apple TV

  Dimineata v-am spus ca Apple TV 3,2 a aparut intr-o serie de documente publicate de catre agentia federala americana FCC, ca el ar urma sa fie mai mic decat actualul produs si ca ar urma sa aiba chip-ul A5X din iPad 3. Un purtator de cuvant al Apple a confirmat update-ul care urmeaza sa fie lansat pentru Apple TV, insa a mentionat ca este vorba despre un update minor, care va aduce doar cateva componente interne noi, dimensiunile dispozitivului ramanand aceleasi. Informatiile venite de la Apple le contrazic pe cele ale FCC-ului, insa implementarea unui chip A5X pare sa fie confirmata.

We sometimes make component changes which require an updated model number for regulatory approval. The component changes we made don’t affect product features and Apple TV customers will continue to have the same great user experience.

  Noua versiune a Apple TV 3 nu va fi promovata ca atare, iar desi Apple sustine ca utilizatorii vor avea aceeasi experienta, adevarul este ca noua versiune a produsului va avea un chip net superior celui din Apple TV 3,1 si multi vor simti diferentele. Apple nu a mentionat cand va ajunge Apple TV 3,2 pe piata si noi vom afla abia in momentul in care primele unitati vor fi livrate catre clienti si vor fi verificate codurile de vanzare.