Apple angajeaza ingineri specializati in modelarea plasticului, pregateste noul iPhone ieftin

  Saptamana aceasta v-am prezentat o descriere a posibilului iPhone ieftin construit de catre Apple, dispozitivul urmand a avea o carcasa fabricata din plastic, dar si un design diferit. In sustinerea tuturor zvonurilor privind lansarea unui iPhone cu carcasa din plastic, vine un anunt pentru o oferta de munca in cadrul Apple, compania cautand un inginer specializat pe manipularea materialelor plasticate si procesarea lor. Apple sustine ca inginerul are rolul de a identifica, dezvolta si lansa un nou proces de fabricare a plasticului care ar urma sa fie folosit in produsele Apple, termoformarea, modelarea spumei si modelarea prin suflare fiind procedurile pe care Apple se axeaza.

Identify, develop and launch new tooling and process capabilities in support of new Apple product developments. Areas of focus will be “non-traditional” Apple plastic processing such as thermoforming, foam molding, blow molding, etc., and their application to new Apple products. The successful candidate will have demonstrated history of bringing new process and tooling technologies through a full development cycle and launch into high volume production.

  Practic Apple va dezvolta in viitor produse care au carcasa din plastic si in principal ne putem gandi la iDevice-uri, mai ales ca iPhone 2G/3G/3GS au avut carcase construite partial sau total din plastic. Desi Apple a criticat produsele facute din plastic, ne putem astepta ca propriile creatii sa fie prezentate ca fiind net superioare celorlalte disponibile pe piata si construite folosind un proces de fabricatie diferit, insa la baza va fi acelasi plastic.