Evasi0n: Musclenerd si planetbeing lucreaza la compatibilitatea solutiei de untethered jailbreak cu iOS 6

  Evasi0n este in proces de dezvoltare in momentul de fata, ieri v-am spus ca 68% din toata munca a fost terminata, ca hackerii lucreaza la dezvoltarea versiunii pentru Linux a programului, insa acum aflam ca ei au si cateva probleme. Planetbeting pare sa fi facut cateva greseli in dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6.1 si a stricat compatibilitatea cu iOS 6, iar MuscleNerd il ajuta acum sa repare tot ce a stricat. Probabil aceasta mica problema nu va afecta data de lansare a Evasi0n, probabil pana duminica, inclusiv, vom avea programul disponibil pentru download, insa nimic nu este sigur.

9 COMENTARII

  1. Amana si ei data de lansare cum facea Apple anul trecut cu i5. Si desi multi ziceau ca nu mai sunt interesati, aia erau primii care stateau la coada si lesinau de foame si sete. Asa va fi si cu JB. Si ce daca se mai intarzie o saptamana, doua-trei ?! Cand va aparea se va umple forumul de “nu am viteza de download, nu merge activat, eroare conexiune…. HELP HELP!! ” De ce ?!

  2. Pai orice e posibil si nu ne ramane decat sa asteptam.
    De amanat au amanat destul zic eu.
    Daca v-a mai urma inca o amanare stae numai ca eu nici nu voi mai dona de acum …….nu asta e problema dar stiti voi , putin cu putin se face mult.

  3. Este intelegerea lor cu Apple. Voi spuneti ca aveti JB , toti fac update si dupa aia…. Surpiza. Nu se mai poate face JB asa ca…la revedere