Apple breveteaza un iPhone din plastic transparent ce nu are buton Home sau camera frontala

  Saptamana aceasta v-am prezentat o descriere a potentialului design pe care iPhone-ul ieftin al celor de la Apple ar urma sa il aiba, iar acum va prezint un brevet de inventie ce prezinta un posibil iPhone din plastic fara buton Home sau camera frontala. Terminalul ar fi construit din plastic transparent care ar permite vizualizarea componentelor din care acesta este construit, iar aceasta este o prima confirmare a unui zvon care sugera ideea ca Apple ar lucra in momentul de fata cu unele prototipuri ale unui iPhone ce are o carcasa facuta din plastic transparent.

A portable device has a rear facing camera assembly and a front facing display assembly that includes at least a protective cover layer, a display stack that includes a plurality of display components arranged in a plurality of interconnected layers, the display stack providing an imaging service, and a flat support chassis arranged to provide support for the display stack. It should be appreciated, however, that other transparent materials such as clear plastic can be used.

  Apple a trimis acest brevet spre inregistrare in luna februarie a anului 2012, iar acesta a fost inregistrat pe 29 ianuarie a anului acesta. Inregistrarea acestui brevet de inventie nu este o dovada clara a faptului ca Apple ar urma sa aduca acest terminal pe piata intr-un moment sau altul, insa este clar ca in Cupertino se pregateste un produs menit sa atraga o clientela pe care Apple a ignorat-o.