UPDATE: Evasi0n – ajunge la 85% din procesul de dezvoltare

  Continuand informatiile publicate dimineata despre evasi0n, va spun ca website-ul solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6.1 a fost actualizat de curand, si ne spune ca 85% din procesul de dezvoltare a solutiei a fost parcurs. In momentul de fata hackerii testeaza solutia de jailbreak pe iDevice-uri care au diverse versiuni ale iOS, si din moment ce vorbim despre 22 de terminale compatibile cu 4 versiuni diferite ale iOS 6.x, ne putem astepta ca totul sa dureze inca minim 12 ore, deci inarmati-va cu putin mai multa rabdare.

UPDATE: Pe website-ul solutiei de jailbreak, echipa Evad3rs a publicat cateva informatii importante pentru cei care doresc sa faca jailbreak. Este important sa efectuati un backup al terminalelor voastre, asa cum v-am explicat in acest articol, este important sa dezactivati passcode-ul iDevice-ului vostru pentru a evita aparitia unor posibile erori si desigur trebuie sa asteptati linistiti pana in momentul in care procesul de jailbreak se termina, lasand calculatorul sa isi faca treaba.

  • Backup your iOS device using iTunes or iCloud before using evasi0n. This way you are sure to never lose any data if something wrong happens.
  • Please disable the lock passcode of your iOS device before using evasi0n. It can cause issues.
  • Be patient while the jailbreaking process is running, don’t start iTunes or Xcode in the meanwhile. The best is to not touch the computer until the end of the jailbreaking process.