Evasion untethered jailbreak pentru iOS 6.1 a fost lansata si este compatibila cu iPhone, iPad si iPod Touch

  Evasi0n, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1, a fost lansata dupa cateva luni de asteptare si acum puteti face jailbreak tuturor iPhone, iPad si iPod Touch-urilor care au iOS 6.1 instalat. V-am explicat in acest articol cum sa va pregatiti pentru evasi0n, acum ramane doar sa va explic intr-un tutorial si cum puteti face jailbreak propriilor iDevice-uri, insa trebuie sa aveti rabdare cateva minute pentru acest lucru. Nu va recomand sa faceti jailbreak in momentul de fata, deoarece exista posibilitatea ca solutia sa aiba buguri, deci ar fi ideal sa mai asteptati cateva ore.

  Puteti descarca evasi0n de aici : Windows, Mac OS X, Linux.

UPDATE: Tutorial de jailbreak pentru evasi0n gasiti aici.

  evasi0n este compatibila cu :

  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • iPad 2
  • iPod touch 4th generation
  • iPhone 4S
  • iPad 3
  • iPod touch 5th generation
  • iPhone 5
  • iPad mini
  • iPad 4
  • Apple TV 2

  evasi0n face untethered jailbreak pentru :

  • iOS 6.0;
  • iOS 6.0.1;
  • iOS 6.0.2;
  • iOS 6.1.

210 COMENTARII

  1. Fii atent Zaone ce udati sunt astia, se grabesc cu jailbreakul si dup-aia vin sa planga ca ceva da cu virgula… Incet fratilooor!!!

  2. luati prin linkurile de rapidshare sau mega si merge rapid,e f simplu de folosit,bagi idevice prin cablu intri in el dai jailbreak si in 10min e gata (iphone 4),

  3. Zaone, cred ca thread-ul asta a depasit numarul de mesaje pe forum pentru primele 19 minute dupa publicare 🙂 E record :))

  4. are cineva jailbreak pe ipad retina?…nu poate sa puna wallpaper-urile originale default pe un site (dropbox, box)?…ca le caut de mult 🙁

  5. A mers… super simplu ! scoti parola de pe telefon, daca ai una, deschizi programul Evasi0n, conectezi telefonul, apesi butonul JB … si done!

    Ai cydia 😀

  6. A mers… super simplu ! scoti parola de pe telefon, daca ai una, deschizi programul Evasi0n, conectezi telefonul, apesi butonul JB … si done!

    Ai cydia 😀

    Iphone 5 , iOS 6.0.1

  7. gata si la mine. Prima oara nu a mers ptr ca aveam telefonul in dock. Nu stiu daca are importanta asta, dar l-am pus direct la cablu and done ! Multumim @zaone pentru ca ne-ai tinut la curent si EVASI0N pentru restul!

  8. Gata, merge brici. 3gs Respectati in tocmai instructiunile. A durat mai mult cydia la pregatirea fisierelor de sistem decat jb-ul in sine.
    Dupa lansarea cydia, instalati update-ul pt untethered. Bineinteles unele repo-uri nu functioaneaza

  9. Logic ca a cazut cydia si toate repo-urile…probabil ca abia maine se vor mai linisti apele si vom putea instala tot ce dorim din cydia.
    Saurik a fost prea optimist cand a zis ca de data asta vor face fata serverele…ca deobicei

  10. la patching kernel, cand am vazut ca nu mai misca, l-am mai lasat 10 minute, am dat reboot la idevice si a mers ;).

  11. La mine a ramas blocat acolo unde imi zice sa apas butonul cu jailbreak de pe ecran…nu mai face nimic de 10 min. Vreo idee??

  12. ZAONE , DE CE LA CONECTARE IMI SPUNE : JAILBREAKING IT AGAIN IS NOT RECOMMENDED”?

    AM IPHONE 4, IOS 6.0 , TETHERED (PANA ACUM)

  13. merge perfect pe iphone 4s, cateva ore poate chiar pana maine serverele cydia vor fii picate…asa a fost si cu 5.1.1 :d

  14. Care ma poate ajuta si pe mine? Am facut update la iOS la 6.1 prin OTA daca ii dau restore din itunes mi se sterge ceva de pe telefon?

  15. nu face niciun update de baseband stati linistiti cei cu gevey,am si eu o nelamurire,e cel mai ciudat jailbreak pe care l-am facut,am dat click pe iphone si ipad pe iconita respectiva s-a restartat de 2 ori cred si dupa am cydia dar nu i-am facut backup nu nimic si am aceleasi aplicatii ca inainte plus cydia enormal ca nu mi-a strers nimic din iphone .la voi cum a fost?

  16. Ce bine imi pare ca “a dat coltul” installous-ul , pun pariu ca o sa scada procentul de jailbreak simtitor de mult 🙂

  17. Pe 4s cu 6.1 instalat prin itunes a mers fara probleme si a durat nici 5minute. Ramane sa isi revina Cydia si sa pot pune si eu SbSettigs

  18. Ptr cei care au probleme cu semnalu No Service… Cydia-> search Mobile substrate si ultrasn0w fixer 6.x cu cartela scoasa si dupa il stingi … Bagi cartela si ii dai drumu … Logic trebuie sa mearga