Aplicatia Music pentru iPad contine butoane care ne permit sa ascultam posturi radio

  Dupa efectuarea untethered jailbreak-ului pentru iOS 6.1 folosind evasi0n, unii au inceput sa scaneze iOS-ul celor de la Apple pentru a descoperi la ce lucreaza Apple in momentul de fata. Cei de la 9to5mac au descoperit in interiorul fisierelor aplicatiei Music, cateva butoane care ne dau de inteles ca in viitor vom avea posibilitatea de a asculta posturi radio direct de pe tablete. Inainte sa va imaginati ca vorbesc despre radio FM, va spun ca aceste posturi radio pot fi achizitionate din aplicatie, deci vorbim despre un sistem de streaming audio sub forma unor posturi radio, ceva asemanator cu sistemul folosit in Deezer, sau alte aplicatii populare.

  S-a zvonit deja ca Apple intentioneaza sa dezvolte si sa lanseze un sistem asemanator cu Pandora, iar in iOS 6.1 avem primele dovezi ale acestui lucru, iar in iOS 7 am putea avea disponibil intregul sistem. Butoanele au denumirea buy in ele, deci este clar ca vorbim despre un sistem care va genera bani pentru Apple si va functiona cu ajutorul unei conexiuni de internet. Butoanele nu sunt vizibile in aplicatia Music din iPhone-uri, dar asta nu inseamna ca Apple nu va implementa serviciul si acolo in momentul in care el este pregatit pentru lansare.

5 COMENTARII

  1. Si cele mai simple telefoane Nokia de acum 10 ani aveau posibilitate sa asculti radio FM. Desteptii de la Apple, pe cele mai ‘smart’ telefoane nu vor sa puna radio, decat prin internet, wi-fi…, daca nu le iese bani din asta… Nu exista nici un tweak prin care sa poti asculta radioFM?

  2. @Andy
    Nu are hardware de radio FM. Poţi pune tu orice pe el. Pe acelaşi sistem, ai putea face poze cu o sticlă de apă plată sau te-ai putea încălţa într-o masă de călcat.

  3. Pai din cate citisem si eu pe diferite bloguri chipul di telefoanele Apple si chiar si Ipad conțin microcipul pentru radio dar este dezactivat,voi cu jailbreack nu știți daca exista sau nu ceva sal deblocheze?

  4. Telefonul fc-za pe acelasi principiu ca si ap. radio – are antena, presupun ca aceasta antena se poate folosi si pentru receptia canalelor radio, sau antena ca fi cablul de la casti, ca si in cazul telefoanelor cu radio.