Apple incepe sa comercializeze iPad 4 128 GB in magazine

  Saptamana trecuta Apple a anuntat oficial lansarea unei tablete iPad 4, iPad cu ecran Retina, ce are 128 GB spatiu de stocare, iar acum ea este disponibila pentru achizitie in magazinele Apple de pe aproape intregul glob. In Europa tableta poate ajunge si pana la 814€ in Franta, sau pana la 697€ in Elvetia, deci aveti de unde alege daca sunteti interesati sa cumparati o asemenea tableta. In Romania deocamdata tableta nu este listata de resellerii de produse Apple, insa posibilul sau pret de vanzare s-ar putea situa la valoarea de 3700 – 4000 RON.

13 COMENTARII

  1. Hai ma sa le scriem astora de la apple sa scoata produsele noi odata la 10 ani ca sa fie si comentacii de prostii multumiti…
    Voi abia va rupeti de la gura pt un iphone 4s si va dati atata in barci cu lamentarile voastre inutile… Iese 5ul, a doua zi se va vorbi de 6, si tot asa…dar voi sunteti nefericiti ca dk il luati pe 5 iese 6 si ati pierdut marea spuma :)))
    Maturizati-v-ati ca altii-s fericiti cu Nokia de acu 10 ani…
    App… Am scris porcaria asta de pe iPhone 10 cu clapeta si cu sistem AndroGin 69.9:2. :))))

  2. @KJR Lasa-ne!!
    Adevarul ca este frustrant sa stii ca dai o groaza de bani pe un produs caruia in jumatate de an o sa i se injumatateasca valoarea.
    Cat despre 128 de gb mi se par inutili pentru un ipad.
    La surface e cu totul alta chestie, avand in vedere ca poti sa descarci chestii de pe un stick, sa intalezi programe diverse de pc, care nu sunt asa de mici ca o aplicatie de ipad….

  3. @SorinZ stocarea pe iPad nu este numai pentru Angry Birds , mie unele proiecte de keynote imi ocupa destul de mult iar oamenilor bussines care vor sa aiba toata suita de documente la ei intr-o carcasa foarte subtire le este un mare pro

  4. kJR esti dus rau..de fapt nu… chiar ai dreptate..trebuie si apple sa traiasca de pe urma unor fraieri care cumpara si un rahat daca are marul pe el…iar tu se pare ca ai cumpara in fiecare zi cate un asemenea produs doar ca i se schimba numarul…1 2 3 4 etc.

  5. @hybrid personal mie ipadul mi se pare mai mult o tableta de entertainement. E o tableta buna de stat pe facebook de jucat un angry birds etc…
    Surface mi se pare mult mai potrivita pentru oamenii pe care ii descrii tu. Nu e neaparat vorba de aplicatiile disponibile, desi pe un surface pro chiar iti poti instala tot ce ai nevoie pentru orice domeniu.
    E vorba si de accesibiliatate…de exemplu vine cineva si iti cere sa ii editezi un document…cat dureaza pana il pui p ipad? In surface ai bagat stick si gata. Mi s-a intamplat sa am nevoie sa imi trimita cineva un document urgent pe telefon si pana la urma a trbuit da gasesc alt telefon unde puteam primi prin bluetooth pentru ca pe iphone normal ca nu merge.
    Am incercat de cateva ori sa fac niste lucrari pe ipad (in numbers) dar pana la urma tot la excel pe pc am ajuns…

  6. @Radule daca te ar fi invatat ma-ta sa citesti ai fi priceput ce am scris, dar cum a aruncat cu mere dupa tine cand erai mic, ai ramas cu sechele…asa ca “cotor” scrie pe tine :)))