evasi0n a fost folosit de peste 2 milioane de ori

  evasi0n a fost oficial lansat aseara de catre Evad3rs, la ora lansarii 270.000 de persoane asteptau pe website-ul hackerilor pentru a descarca programul si se pare ca intr-o singura zi, aproape 2 milioane de persoane l-au utilizat, insa cifra ar putea fi mai mare. Pentru Forbes, saurik, creatorul Cydia, a declarat ca o estimare a sa indica faptul ca 800.000 de persoane ar fi utiliza evasi0n in primele 6 ore dupa lansare si 1.7 milioane l-ar fi utilizat pana la data scrierii acelui articol, deci acum cifra ar fi mult mai mare.

  Ca sa fiu sincer, cred ca peste 3 – 4 milioane de persoane au utilizat evasi0n pana in momentul de fata, si estimarea mea este moderata, dar bazata pe faptul ca website-ul evasi0n a fost vizitat de 3 milioane de persoane in saptamana sa de viata.

13 COMENTARII

  1. @nacov daca telefonu e neverlocked stai chill. daci facut unlock cu ceva gevey sim habar nu am. cred ca trebuie din nou reluat procesu.

  2. Acum ca este si jailbreak, cunoaste cineva o aplicatie care sa fie capabila sa inregistreze apelurile iesite si primite fara costuri sau sa ai internet ?