evasi0n – Pod2G ofera o explicatie si o rezolvare grea a functionalitatii aplicatiei Weather

  Dimineata v-am spus ca evasi0n genereaza probleme de functionalitate pentru aplicatia Weather pe anumite iDevice-uri, v-am spus ca Evad3rs lucreaza la rezolvarea problemei si Pod2G ne spuen cum putem rezolva totul acum. Intr-un articol publicat pe blogul propriu, Pod2G ofera o explicatie pentru problema si un script care trebuie rulat pentru a o rezolva, insa doar cei care stiu sa se conecteze prin SSH la iDevice, sau cei care stiu sa lucreze cu MobileTerminal o pot folosi, iar daca nu stiti niciunul dintre acele doua cuvinte, va recomand sa stati linistiti.

  Un update va fi publicat in curand in Cydia pentru evasi0n si el va repara aplicatia Weather pentru toata lumea, asa ca trebuie doar sa mai aveti rabdare timp de cateva ore si veti putea repara aplicatia pe toate terminalele voastre. Pentru cei care stiu sa faca/sa ruleze script-uri, mai jos aveti continutul script-ului care trebuie facut.

#!/bin/bash
chmod -x /usr/libexec/mobile_installation_proxy
killall -9 mobile_installation_proxy
rm /var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist /var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-045.csstore 
launchctl stop com.apple.mobile.installd
launchctl start com.apple.mobile.installd
 
while [ ! -f /var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist ];
do
      sleep 1
done
while [ ! -f /var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-045.csstore ];
do
      sleep 1
done
 
sleep 10
 
chmod +x /usr/libexec/mobile_installation_proxy
sync