Inaintea lansarii evasi0n, Apple le readuce aminte utilizatorilor despre problemele ce apar in urma efectuarii unui jailbreak

  Duminica evasi0n trebuia sa fie oficial lansata, insa abia ieri am avut posibilitatea sa o descarcam si sa o utilizam. Intr-o incercere disperata de a isi convinge utilizatorii sa nu  faca jailbreak, Apple a “actualizat” si republicat o atentionare veche de aproape 4 ani de zile. In acest document readus in atentia utilizatorilor care citesc website-ul Apple, compania ne spune la ce pericole ne expunem in momentul in care efectuam un jailbreak iDevice-urilor. De la reducerea autonomiei, la instabilitate si probleme de securitate, Apple acopera cam tot ceea ce trebuia sustinut pentru a speria oamenii.

  Avand in vedere ca documentul a fost “actualizat chiar pe data de 3 februarie, este cat se poate de clar ca totul are legatura cu evasi0n, insa nu cred ca au existat foarte multe persoane care au renuntat la jailbreak doar pentru ca el nu este pe placul companiei din Cupertino.