Iata-l pe Phillip Lüpke omul care a generat descarcarea cu numarul 25 de miliarde din iTunes Store si a castigat 10.000$ de la Apple

  Ieri Apple a anuntat stabilirea unui nou record in ceea ce priveste numarul de descarcari generate de iTunes Store, 25 de miliarde de descarcari fiind facute de catre utilizatori. Pentru a marca evenimentul, Apple a hotarat sa acorde un iTunes Gift Card in valoare de 10.000$ persoanei care a generat descarcarea cu numarul 25 de miliarde, iar germanul Phillip Lüpke a fost descoperit. Germanul este un student de 22 de ani, invata la o universitate din Hanovra, iar initial a crescut ca totul este doar o tentativa de inselaciune, nefiind convins ca este sunat de catre Apple.

As a 22-year old student in Hanover, Germany, Phillip says he’s never won anything in his life. Ever. When Apple reached out to him to tell him that he won €10,000, he figured it was all a joke. “At first I was in disbelief. But then I was very happy, laughed. I’ve gone to my university and told all my friends. It was a very nice day.”

  Din pacate Apple nu i-a oferit un premiu cash in valoare de 10.000$, ci doar un iTunes Gift Card care ii permite sa cumpere muzica, si poate aplicatii, din iTunes Store, insa cam atat. Apple are obiceiul de a oferi premii de acest gen cand stabileste milestone-uri importante, insa intotdeauna are grija sa ofere Gift Card-uri si nu produse, bani sau vouchere care sa le permita castigatorilor sa achizitioneze produsele sale.