Iata cum poti evita procesul de asteptare al aplicatiei Mailbox

  Mailbox este o aplicatie pentru iOS pe care v-am prezentat-o seara trecuta si desi ea arata grozav, din pacate are un sistem de asteptare care probabil va va permite sa o accesati abia peste o luna de zile. Daca totusi doriti sa aveti acces rapid la ea, exista o metoda de a eluda sistemul de rezervari implementat de catre dezvoltatori in aplicatie, iar in acest articol va voi explica, cum sa o implementati. Desi am reusit sa trec peste partea rezervarilor, din pacate nu am reusit sa ma loghez la contul Gmail, aplicatia spunandu-mi fie ca Google nu-mi accepta parola/username-ul, fie ca aplicatia Mailbox nu are acces la internet, insa poate voi veti avea mai mult succes.

  Procesul functioneaza doar pe terminalele jailbroken, deci daca nu aveti jailbreak puteti sa uitati totul.

  1. Conectati-va in fisierele de sistem ale iDevice-ului, sau deschideti iFile din terminal.
  2. Navigati catre var/mobile/Applications/ unde veti cauta folderul aplicatiei Mailbox.
  3. In folder navigati catre Mailbox/Library/Preferences/ si deschideti fisierul com.orchestra.v2.plist cu editorul iFile, sau copiati-l in calculator daca faceti totul cu iFunbox, de exemplu.
  4. In interiorul fisierului cautati intrarea <key>orchestra.velvet.room.allowed</key> <false/> si schimbati linia de cod <false/> in <true/>, apoi salvati documentul in iFile, sau salvati-l pe calculator si copiati-l inapoi in iDevice.

  Dupa salvarea/copierea fisierului, aplicatia nu va mai afisa necesitatea inregistrarii in sistemul de rezervari si va va permite sa adaugati un cont Gmail.

Thanks to M.S.

Pretul initial:
Numele:
Mailbox

Gratuit

s





Developer: Orchestra, Inc.
Categoria: Productivity


Descriere: The fast, fun mobile inbox that puts email in its place.

CURRENTLY FILLING RESERVATIONS ON A FIRST-COME, FIRST-SERVE BASIS.
Download Mailbox to reserve your spot, then watch the line move. For details on…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.9 Mb


[vimeo]http://vimeo.com/54553882[/vimeo]