Tutorial: evasi0n untethered jailbreak iOS 6.1.1 pe iPhone si iPod Touch (Windows, Mac OS X)

  iOS 6.1.1 beta 1 a fost lansat acum doar 3 zile de catre Apple, compania incercand sa repare in acest build o parte dintre problemele versiunilor anterioare. Apple nu a blocat deocamdata solutia de untethered jailbreak evasi0n, asa ca oricine o poate utiliza pentru a face jailbreak la iOS 6.1.1 beta 1, insa numai cu ajutorul unei mici modificari. evasi0n nu recunoaste nativ iOS 6.1.1, asa ca iOS-ul trebuie modificat usor pentru a fi pe placul programului de jailbreak al celor de la Evad3rs, iar mai jos va voi explica, cum faceti acest lucru.

  Din pacate acest jailbreak functioneaza doar pe :

  • iPhone 3GS;
  • iPhone 4;
  • iPod Touch 4G.

  Nu se stie cum este afectata functionalitatea Cydia si a tweak-urilor/aplicatiilor in iOS 6.1.1, ultrasn0w nu este compatibil cu aceasta versiune a iOS, deci urmati totul pe propria raspundere.

  1. Descarcati iOS 6.1.1 de aici.
  2. Descarcati redsn0w 0.9.15 beta 3 de aici.
  3. Descarcati iOS 6 de aici.
  4. Descarcati aplicatia iFile din Cydia.
  5. Urmati tutorialul acesta, exact asa cum este prezentat, pentru a face jailbreak la iOS 6.1. Puteti instala OpenSSH sau puteti folosi alte programe pentru editarea fisierelor prin USB.
  6. Deschideti iFile si navigati catre System/Library/CoreServices, unde veti cauta fisierul SystemVersion.plist.
  7. Selectati-l, alegeti modului Text Viewer, apasati butonul Edit din partea stanga sus, apoi la sfarsitul documentului ar trebui sa gasiti intrarea <string>6.1.1</string>.
  8. Modificati valoarea din 6.1.1 in 6.1, apasati butonul Save din partea superioara a ecranului si inchideti iFile.
  9. Dupa modificarea valorii, deschdieti Cydia, cautati pachetul evasi0n 6.0-6.1 Untether, instalati-l, iar dupa reboot terminalul va fi untethered jailbroken.

  Daca doriti sa reafisati versiunea 6.1.1 pentru iOS-ul vostru, trebuie doar sa faceti modificarea necesara inapoi in fisierul alterat initial, insa este posibil sa aveti probleme in a actualiza evasi0n.

21 COMENTARII

  1. mie imi vine sa renunt la jailbreak, merge impecabil, dar nu ma tine bateria, cred ca il folosesc prea mult.
    am instalat Activator, Zepelin, Springtomize, Weekillbackground Pro.
    pe voi cat va tine?

  2. mai am o intrebare : cine stie ce format hd suporta ipad 2, ptr a rula filme pe el si cu subtitrare daca se poate , ca doar numai format mp4 cu subtitrare pot viziona pe ipad 2, ios 6.0.1, va rog ajutati-ma !

  3. Zaone, am o problemă, când dezistalez o aplicație de pe telefon (apăsând pe X) telefonul trece în Safe Mode și trebuie să-i dau restart. Am i5 6.1 cu jb updatat ultimul, ce fac ?
    Altă întrebare ar fi, cum șterg JB-ul de pe telefon fără a pierde aplicațiile cumpărate.

  4. Lexu, il conectezi la pc, copiezi aplicatiile din tel in itunes, faci backup pe itunes, ii dai resetare din itunes si revi cu copia pe el si ai aplicatiile, mai putin cydia ://

  5. Te duci in iTunes si cauti transfer purchases. asta copiaza toate aplicatiile din telefon pe calculator. E in File -> BAckup daca nu am insel. sa nu uiti sa faci din iTunes si Authorize this computer.

  6. acum am vz
    Version 1.2
    ~~~~~~~~~~~
    – Disable OTA updates.
    – Correct timezone issue in evasi0n binary if client fails to correct it.

  7. Mi-am facut jailbreak pe iPad 3,toate bune si frumoase pana cand imi instaleaza Cydia…..dupa ce deschid Cydia imi apare:

    Network error
    Unable to Load
    (An ssl error has occurred and a secure connection to the server cannot be made.)
    Ce se poate face in acest caz?
    Va multumesc.

  8. Salut..am o problema mare pe iphone 4-6.1 jailbreak cu evasi0n.doresc sa intru in cydia si se afiseaza doar in colt mic stanga sus,tot ecranul este negru in rest..nu o pot folosii deloc..stie cineva care este problema?multumesc.

  9. @enigma merge mai bine tel cu 6.1 din punct de vedere al bateriei ….Nu am incercat 3G-ul pana acum am inteles ca are probleme de genu… dar baterie fata de iOS 6.0 se simte diferenta….acum ma tine aproape 2 zile cu iOS 6.0 ….. 1 zi

  10. Salut! Eu am jb pe 6.1.1 si imi intra in safemode mereu. O fi problema pt ca e 6.1.1. Acum l-am restartat si s-a dus jb-ul, dar am ramas cu cydia si restul aplicatiilor din ea….I-am dat restore sa vad ce rezolv, poate il bag din nou…