Pages+ este disponibil in Cydia, iti permite sa personalizezi fiecare pagina a Springboard-ului tau (Video)

[youtube]http://youtu.be/aMGyZ3J3qZM[/youtube]

  Pages+ este un tweak prezentat de catre mine cu mai bine de o saptamana in urma, iar cu ajutorul sau puteti personaliza fiecare pagina a Springboard-ului vostru. V-am explicat atunci ca tweak-ul fost special conceput pentru a separa functionalitatea fiecarei pagini din Springboard, astfel ca noi putem seta pentru fiecare dintre ele aplicatiile care vor fi afisate, un wallpaper special care este afisat doar in acea pagina si la final putem adauga cate un efect special de inchidere/deschidere pentru fiecare dintre pagini, clipul video de mai sus prezentand totul.

Compatible with iOS 5.1 – iOS 6.1. (Pages+ on iPad still in beta!). Pages+ lets you customize individual homescreen pages with “cards” or wallpapers. Sick of the standard iOS homescreen? Want to add some spice to your device? Pages+ is the answer! Whether it be personalized, per-page wallpapers, or a basic underlay background for your icons; you’ll find the perfect combination with Pages+. Supports Barrel by @aaronash, now your favorite icon animations really pop! Additional wallpaper bundles can be downloaded via Cydia.

  Pages+ are un meniu de setari in aplicatia Settings, acolo puteti perosnaliza modul in care sunt afisate paginile, de acolo puteti alege unul dintre wallpaper-urile implementate de catre dezvoltatori, dar si efectul care este rulat. Tweak-ul este disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia la pretul de 1.99$. In momentul de fata tweak-ul este comptibil cu iOS 5.1 – 6.1, insa pe iPad este disponibil doar in versiune beta.