Apple a lansat iOS 6.1.1 pentru iPhone 4S!

  V-am spus in aceasta seara ca Apple urmeaza sa lanseze iOS 6.1.1 pentru iPhone 4S in ideea de a rezolva problemele 3G-ului si ale autonomiei bateriei, iar acest lucru s-a intamplat acum cateva minute. Desi prima versiune beta a iOS 6.1.1 a fost lansata pentru toate iDevice-urile compatibile cu iOS 6, iata ca aceasta versiune a sistemului de operare ajunge intr-o prima faza doar pe iPhone 4S. Daca ati facut jailbreak cu evasi0n si ati actualizat pachetul, update-ul nu va fi afisat in aplicatia Settings, insa este recomandabil sa nu il aplicati prin intermediul iTunes, deoarece s-ar putea sa ramaneti fara posibilitatea de a mai face jailbreak, desi acest lucru pare putin probabil.

This update fixes an issue that could impact cellular performance and reliability for iPhone 4S.

  Puteti descarca iOS 6.1.1 pentru iPhone 4S urmand acest link. In ceea ce priveste iOS 6.1.1 pentru restul iDevice-urilor, Apple ne anunta ca va schimba intr-o noua versiune beta numerotarea versiunii sistemului de operare si va include modificarile facute in cea lansata acum cateva zeci de minute.

iOS 6.1.1 beta will be renamed to a different version with the next developer release and will include the fixes included in the public release of iOS 6.1.1 in addition to the improvements to Maps for Japan.

UPDATE: Solutia de jailbreak evasi0n functioneaza pe iOS 6.1.1, Evad3rs lansand o noua versiune care recunoaste acest ipsw.

UPDATE 2: Aici gasiti evasi0n 1.3 care face jailbreak pe iOS 6.1.1, dar numai pentru iPhone 4S.