iPhone 5S – iata primele posibile imagini cu dispozitivul si liniile de productie in care este asamblat la Foxconn

  Se zvoneste ca iPhone 5S ar urma sa fie lansat pe piata in luna iunie a acestui an, pana astazi nu am avut vreo dovada care sa sustina acest zvon, insa imaginile din acest articol ar trebui sa fie convingatoare. Ele ar fi fost facute la o linie de asamblare a iPhone 5S din cadrul Foxconn si desi la o prima vedere dispozitivul seamana cu un iPhone 5, in realitate pozele cu structura componentelor interne denota faptul ca, cel putin motorul vibrator este diferit de cel din iPhone 5.

  Design-ul terminalului este foarte asemanator cu cel al iPhone 5, asa cum era de asteptat, si desi noul motor vibrator ar trebui sa dea de inteles ca in imagini avem terminalul iPhone 5S, deocamdata nimeni nu poate confirma acest lucru. Chiar daca nu vedem acum pentru prima oara noul dispozitiv, macar vedem cum arata o linie de productie a iPhone-urilor in cadrul Foxconn si cum muncesc acolo angajatii companiei.

UPDATE: Se pare ca imaginile vin dintr-o fabrica in care se asambleaza clone ale iPhone 5.

13 COMENTARII

  1. Ca arata la fel n-ar trebui sa fie mirare, pana acum toate S-urile au avut acelasi design cu modelele initiale.
    Nici ce-i in el nu prea mai conteaza, 5-ul e foarte capabil; eu cred ca toata lumea asteapta cel mai mult sa vada iOS7.

  2. Mare agitatie….. poze facute intr-o fabrica de copii de iphone. Se vede clar dupa componentele interne ca ete un fake ordinar, placa de baza e prinsa in holtz-suruburi…….

  3. In a 3-a poza se vede pe placa de baza, soclul pentru card microsd, le-a venit mintea la cap la astia de la apple? :))))))))