100 de designeri Apple lucreaza la dezvoltarea design-ului unui iWatch, iata cum ar putea arata (Video)

[youtube]http://youtu.be/miP35VpUwww[/youtube]

  Dupa New York Times si WallStreet Journal, cei de la Bloomberg afirma acum ca 100 de designeri lucreaza in momentul de fata la definitivarea unui design pentru iWatch, iar in clipul video de mai sus aveti un concept nou al posibilului produs. Smartwatch-ul celor de la Apple ar putea avea o parte dintre functiile iPhone-ului sau ale tabletei iPad, iar in echipa care il dezvolta exista persoane care in trecut au lucrat la dezvoltarea iPhone-urilor sau ale tabletelor iPad.

Apple Inc. has a team of about 100 product designers working on a wristwatch-like device that may perform some of the tasks now handled by the iPhone and iPad, two people familiar with the company’s plans said. The team, which has grown in the past year, includes managers, members of the marketing group, and software and hardware engineers who previously worked on the iPhone and iPad, said the people, who asked not to be named because the plans are private. The team’s size suggests Apple is beyond the experimentation phase in its development, said the people.

  Practic acum stim sigur ca Apple testeaza un smartwatch in interiorul campusului sau, produsul este real, insa ca si iTV-ul, ar putea sa fie departe de lansarea pe piata. Apple dezvolta si testeaza multe produse in cadrul campusului sau, putine ajung sa fie lansate pe piata, insa smartwatch-ul are sanse mari sa ajunga la utilizatori, mai ales ca acest tip de produse devin din ce in ce mai atractive.

6 COMENTARII

  1. Probabil ca, daca scoate Apple asa ceva apare la maxim 2 luni distanta si un smartwatch Samsung cu un ecran de 4 inci, in obsesia lor pentru ecrane gigant 🙂

  2. Daca asa o sa arate pana la urma (probabil ca mai bine) tot nu renunt la Tissot-ul meu mecanic.
    Asta de la Apple e o bijuterie cu inteligenta dar al meu are inima care chiar bate…

    P.S.
    Totusi, daca as pune Tissot-ul la pastrare in sertar nu-i asa ca l-as pastra si mai multi ani 🙂