Planetbeing a primit o oferta de munca din partea Apple, nu prea utilizeaza tweak-uri din Cydia

  Aseara hackerul planetbeing a raspuns la o multitudine de intrbeari utilizatorilor website-ului reddit, iar in afara informatiilor privind viitoarea solutie de jailbreak pentru iOS 7, el a raspuns si la altele, ceva mai putin importante. Din cateva raspunsuri aflam ca planetbeing a primit o oferta de munca din partea celor de la Apple, insa a refuzat-o pentru ca ar fi avut probleme in a obtine o viza munca in SUA, iar oferta primita de la companie nu era chiar atat de promitatoare.

Yes. I got a job offer once. As far as I know, all jailbreaker interactions with Apple have been pretty positive, especially in contrast with what companies like Sony apparently do. I didn’t take it for personal and logistical reasons. At the time I was in Canada with a complicated visa situation. It wasn’t a solid offer anyway. I’m sure I’d’ve had to interview, etc., first but I didn’t choose to get much into the process at all.

  In secundar aflam ca planetbeing utilizeaza in principal tweak-uri ale echipei celor de la Intelliborn, el colaborand cu ei la dezvoltarea tweak-ului IntelliScreenX. Testand vulnerabilitati ale iOS-ului si facand restore-uri in mod constant, planetbeing nu are obiceiul de a utiliza foarte multe tweak-uri, in principal din cauza faptului ca restore-urile dese il obliga sa treaca prin procesul de instalare de fiecare data. Alte informatii, mai mult sau mai putin interesante, gasiti aici.

I have mostly Intelliborn tweaks at the moment. Since I have to restore a lot for testing the jailbreak, I haven’t really stabilized on a set of tweaks this time around. I don’t usually like themes too much, but I’m seriously considering Ayecon.