Tutorial: Jailbreak Apple TV 2G pe iOS 5.2/6.1 folosind Seasonpass(Windows, Mac)

  Zilele trecute v-am spus ca Seas0npass a fost actualizat si poate sa va ajute sa faceti untethered jailbreak pentru Apple TV 2G pe iOS 5.2/6.1, iar acum va prezint si un tutorial de jailbreak. Din pacate unele aplicatii pentru Apple TV nu sunt compatibile cu noua versiune a iOS, iar Apple TV 3 nu poate fi jailbroken folosind acest program, deci tutorialul se adreseaza doar celor care au modelele vechi. Urmand instructiunile de mai jos veti face jailbreak, insa separat va trebui sa instalati aplicatiile terte.

Pasul 1

  1. Descacati iOS 5.2 de aici.
  2. Descarcati Seas0nPass de aici: Windows, Mac.
  3. Descarcati cea mai recenta versiune a iTunes de aici.

Pasul 2

Deschideti aplicatia Seas0nPass pe calculatorul vostru si apasati butonul Create IPSW. In acest moment programul va descarca cea mai recenta versiune a iOS 5.2 pentru Apple TV 2G si va face un custom ipsw.

Pasul 3

Cand programul va cere acest lucru, conectati Apple TV-ul la calculator folosind un cablu micro USB, insa nu il conectati si la o sursa de curent. Cand beculetul Apple TV-ului va incepe sa clipeasca indreptati telecomanda catre el, apasati simultan butoanele Home + Menu si tineti-le apasate pentru 7 secunde.

Pasul 4

Dupa ce dispozitivul intra in DFU Mode, iTunes se va deschide si va incepe sa instaleze automat custom ipsw-ul facut de voi cu Seas0nPass. Dupa instalare, conectati Apple TV-ul la o sursa de curent si la televizor, iar totul ar trebui sa functioneze normal.

Dupa ce ipsw-ul a fost instalat iTunes va confirma acest lucru iar in interfata Apple TV-ului iconita Settings va fi afisata precum vedeti in imaginea de mai jos.

Avand in vedere ca vorbim despre un untethered jailbreak, NU trebuie sa porniti Apple TV-ul de fiecare data folosind calculatorul, si va puteti instala aplicatiile dorite.