Apple nu mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 6.1

  In aceasta seara compania Apple a lansat iOS 6.1.2 pentru posesorii de iDevice-uri, si desi nu stim daca el blocheaza exploit-urile solutiei de untethered jailbreak evasi0n, stim ca nu se mai semneaza SHSH-uri pentru iOS 6.1. MuscleNerd a confirmat acest lucru prin intermediul contului sau de pe reteaua de socializare Twitter si a recomandat utilizatorilor sa nu faca update la noua versiune a sistemului de operare pana in momentul in care evasi0n va fi verificata. Personal consider ca Apple nu a blocat nimic deocamdata si vom putea face jailbreak fara probleme, dar este bine sa aveti putina rabdare.

8 COMENTARII

  1. salut @enigma uite id meu de mess sandu_number1 te rog sa ma bagi in lista sa te intreb cate ceva , ms mult ! sa imi si dai un buzz

  2. mai oameni buni, sh-urile sint unice, individuale si nu pot fi folisite de la un terminal la altul ca la piata: – buna ziua shuri de iphone 4 ios 6.1 aveti? S-au terminat? Toate? In plus va puteti voi salva cate shuti vreti de pe orice ios vrei, dubluri, tripluri, backup la backup, in momentul in care Apple inchide acea fereastra de verficare a APTickets, s-a terminat! Nu mai puteti face roll back la acea versiune anterioara oricate shuri ati avea voi!

  3. hahaha personal considera ca Apple n-a blocat nimic chiar daca i se spune verde-n fata ca gata! Roll back la 6.1 nu se mai poa! Traim in Lala Land

  4. va salut baieti….eu chiar astazi am reusit sa pun 6.1.2 pe 3GS..am luat blobs-ul din tyni umbrela,l-am facut cu iFaith,si pe urma l-am ”tras” in iTunes..si-a facut treaba cu brio,fara nici un fel de erori.binenteles ca dupa itunes,a ramas neactivat..acum,am luat redsn0w(ultimul),,extras,select ipsw,6.0,si jailbreak…a mers ok,fra erori.dupa ce am instalat din cydia ultrasn0w(prima data cu evasion),aveam 6.15 basebandul,iar semnalul si wifi imi cadeau intr-una..l-am conectat iar in dfu mode la redsn0w,si am dat downgrade…acum am baseband 5.13,si merge super ok..deci majoritatea spun ca nu se mai poate nici cu salvarile de shsh,dar ii contrazic..o seara placuta!