iPad 5 – o presupusa carcasa ne prezinta posibilul design al viitoarei tablete

  S-a spus in repetate randuri ca iPad 5 ar urma sa aiba un design asemanator cu cel al iPad Mini, iar o presupusa carcasa fabricata pentru viitoarea tableta pare sa confirme acest lucru. Carcasa este fabricata de catre o companie care beneficiaza cel mai probabil de niste schite sustrase din interiorul unei fabrici apartinand unei companii partenere ale Apple, producatorii de accesorii folosind in fiecare an asemenea avantaje pentru a aduce rapid pe piata produse compatibile cu noile iDevice-uri. Nimeni nu poate confirma cu certitudine veridicitatea celor mentionate anterior, insa in momentul de fata se pare ca iPad 5 va fi dezvoltata avand un design asemanator cu cel al iPad Mini.

  Acum cateva saptamani de zile v-am prezentat o presupusa carcasa care face parte din constructia tabletei, atunci avand prima informatie care ne dadea de inteles ca iPad 5 va avea un design asemanator cu cel al iPad Mini.

5 COMENTARII

  1. iPad 5 va avea cel mai probabil un procesor quad-core, A7 sau A7X, 2 GB RAM si va fi mai subtire si mai usor din cauza implementarii unui nou retina (cel de pe iPad mini). Ecranul va consuma mai putina energie dar fiindca si carcasa se micsoreazam, asta inseamna ca si bateria va tine la fel sau mai putin.