Calculator – Timbrul de Mediu calculeaza rapid taxa noului timbru de mediu

  Calculator – Timbrul de Mediu este dezvoltata pentru a functiona nativ pe iPhone/iPod Touch.

Vrei să știi cât costă noul timbru de mediu pentru mașina ta? Acuma poți să afli rapid in doar câțiva pași cu acestă aplicație. Aplicația oferă calculator pentru orice tip de autovehicul. In plus ofertă informații importante despre noul timbru de mediu. Intreaga ordonanță a guvernului cu privire la Timbrul de Mediu e disponibila in aplicatie. Aplicația va fi actualizată in funcție de noile reglementări aduse de guvern. Urmatorul up-date va contine parametrii de calcul ce vor intra in vigoare in 20 Februarie 2013.

Pretul initial:
Numele:
Calculator – Timbrul de Mediu 2013

0.89

s





Developer: Radu Nicolae Turcas
Categoria: Utilities


Descriere: Vrei s tii ct cost noul timbru de mediu pentru maina ta
Acuma poi s afli rapid in doar civa pai cu acest aplicaie.

Aplicaia ofer calculator pentru orice tip de autovehicul.

In plus ofert informaii impor…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.3 Mb


12 COMENTARII

  1. Alex, daca erai putin curios sa vezi exact ce descriere are, atingeai cu degetelul pe icoana cu AppStore si vedeai acolo exact ce te interesa …..

  2. Ce porcarie cu timbru asta de mediu , masinile vor polua si cu taxa si fara taxa , si nu vad plantati copaci sau ceva , sa imbunatateasca aerul pe care il respiram

  3. @Radu: Well, mai jos, unde ai si butoanele de download, e un text preluat de scriptul care publica informatiile alea despre aplicatii. E ceva luat automat, nu introdus de mine.