iPhone 5S si un nou iPhone ieftin ar urma sa fie lansate pana in august 2013

  Dupa zvonurile privind lansarea unui iPhone cu ecran de 4.5 inch si implementarea unui dual LED flash in iPhone 5S, acum aflam ca noul terminal al celor de la Apple ar urma sa ajunga pe piata pana in luna august a acestui an. Foxconn si Pegatron, doi dintre partenerii Apple, vor asambla iPhone 5S si iPhone-ul ieftin in fabricile din China, iar conform celor spuse de catre mine in acest articol, iPhone 5S ar urma sa fie compatibil cu toti operatorii LTE certificati de catre Apple, adica va fi un world phone.

  iPhone 4S a fost ultimul world phone al celor de la Apple, insa noile chip-uri LTE ale Qualcomm permit companiei Apple sa renunte la fabricarea mai multor modele ale iPhone 5S pentru a vinde dispozitivul in toate pietele de pe glob. In ceea ce priveste iPhone-ul ieftin, terminalul nu ar urma sa fie compatibil cu retelele LTE, insa ar urma sa fie compatibil cu standardul FDD(frequency division duplex) pe care functioneaza cea mai mare retea de telefonie de pe glob, China Mobile. Ambele dispozitive ar urma sa fie lansate in vara, insa nimeni nu stie exact cand.

17 COMENTARII

  1. Iar vanzarile de iPhone 5S se vor duce in cap, ca si cele de iPad 4.
    Vor ramane doar cei cu pretentii de “premium” sa mai cumpere produsele scumpe de la Apple.

  2. @Vali: da, intradevar. daca ar face iphone-ul de 4.5″ si ar pastra aceeasi latime probabil ar fi la fel de penibil ca galaxy s3-ul tau sau pe-aproape.

  3. Eu nu știu ce va faceți speranțe degeaba. iPhone 5S va fi exact iPhone 5 la design si dimensiuni dar îmbunătățit pe partea hardware, așa cum s-a întâmplat si cu iPhone 3GS si cu iPhone 4S.

  4. Nu stiu de ce va faceti iluzii de Iphone ieftin . Nu or sa isi permita Apple sa copieze tonele de low-enduri gunoaie Android pt ca Apple =diferit , nu ca si toate celelalte care isi fac bani din telefoane puscate care sacadeza in meniu.

  5. iPhone-ul ieftin se va face pentru china deci.
    @Radu: merge la fel de bine pe iOS 6, si-n plus ai tot ce aduce nou iOS 6. eu iti recomand

  6. iPhone 5s = 5ame SHIT like iPhone 5HIT

    Folosesc doar produse apple dar in ultimul timp am inceput sa nu le mai simt folositoare..

  7. Ce este asa special la iPhone ? Doar designu care da , este foarte reusit… in rest softu lasa de dorit maxim , platesc atatia bani ca sa imi zica Apple ce sa fac cu telefonul meu ? Nu , mersi .. sunt fost utilizator de iphone , le-am avut pe toate inclusiv 4s , acum am s3 si nu as renunta sub nici-o forma la el … mai sunt unii care zic ca domne sacadeaza … pai daca nu stiu sa umble cu ele si sa dea si ei update la ultimul soft normal . Cu s3-u meu pot sa fac orice imi trece prin cap , nu mai stau cu porcaria aia de itunes , nu mai astept jailbreak 2 ani sa apara , nu platesc decodare 100eur . Trezitiva la realitate , platiti o gramada de bani pe un telefon care va este interzis sa faceti ce vreti cu el .

  8. De abia astept sa apară 5s-ul,va fi un telefon matur,vindecat de bolile copilăriei,cum a fost si cazul lui 4s. Sper sa apară si la operatorii noștri pana la sfârșitul lui Septembrie cand îmi voi prelungi ab-ul la Vodafone sau la Cosmote si-l voi lua la fidelizare. Nu stiu ce preț va avea dar vad ca la Vodafone e cel mai scump(cu 100€ fata de Cosmote si culmea,la ab mai scump cu 2€!)

  9. Astept cu sufletul la gura iPhone-nelu ieftin. Am un s3 acum dar sunt nemulțumit in ceea ce privește placerea exploatarii lui. Am cumpărat s3 SPECiAL pt o singura aplicatie : G-mon din Google play . Asta deoarece Apple nu inlesneste publicarea unei aplicații ce arată caracteristicile rețelei 3G . Aplicatie office sunt varza iar unele jocuri sunt acceptabile. Ma lepad de android si astept cu sufletul la gura varianta ieftină de iPhone.

  10. @Relu : Da-mi te rog detalii despre suma negociata cu ei si cum ai procedat ,adica ai negociat cu ei in magazin sau la telefon si cat de flexibili au fost,daca i-ai amenintat ca pleci de la ei sau nu.Eu sunt client platinum la ei,am abonament din decembrie 2000 la ei(de pe vremea “connex cent,tarif fara precedent”),din noiembrie 2011 am 2 abonamente de 19 euro(am luat 2 4s-uri de la ei).La prelungire(acum in septembrie) am zis ca-mi iau un Iphone 5,dar au niste preturi nesimtite pe langa ceilalti operatori si ma gandeam si eu sa negociez cu ei ca nu se mai poate asa,dar nu as vrea sa pierd numarul(il am din 1998,cand eram pe Connex Go). Stii cumva daca ma portez cu numar cu tot la Cosmote,mai fac nesimtitii astia bani de pe urma mea? Ca daca nu lasa din pret si mai produc de pe urma mea chiar si daca ma portez,imi bag ceva si in numar si in tot si desfiintez si numarul la ei si tot!

  11. In primul rând nu profita de tine. Aleg niște prețuri cu care tu poți fi de acord sau nu. Dacă pleci din rețea nu mai pot câștiga bani de la tine decât prin interconectare, dar deja deviem subiectul.

    Cât despre retentie/reinnoire, îți recomand să îi contactezi în social media, aducă pe pagina de Facebook/Twitter.

    Seara frumoasa!