Descarca aplicatia Prim Ajutor din App Store si 2 euro sunt automat donati catre Crucea Rosie

  Prim Ajutor este o aplicatie lansata acum cateva luni de zile in App Store, iar in ea gasiti informatii extrem de utile in eventualitatea in care va aflati in fata unei urgente medicale. Aplicatia va poate ajuta sa salvati rapid viata unei persoane care se afla in pericol si probabil ea ar trebui sa se regaseasca in iDevice-ul oricarei persoane. Daca deocamdata continutul ei nu va motiveaza sa o descarcati, atunci poate ideea ca 2 euro sa ajunga la Crucea Rosie o vor face.

Real Hypermarket va dona 2 euro pentru fiecare descarcare a aplicatiei. Banii vor fi utilizati in cadrul proiectului “Centre de prim ajutor in zone izolate” care are ca scop formarea si instruirea unor persoane din comunitati izolate pentru a putea acorda primul ajutor in cazul unor urgente.

  Compania care detine reteaua de hypermarket-uri Realr va dona 2€ catre Crucea Rosie de fiecare data cand aplicatia Prim Ajutor este descarcata din App Store, iar eu va recomand sa faceti acest lucru, in principal pentru ca e vorba despre o actiune simpla care sigur va ajuta aceasta organizatie. Puteti descarca aplicatia prin apasarea butonului gri de mai jos.

Pretul initial:
Numele:
Prim Ajutor

Gratuit

s





Developer: Mobileworks Commu…
Categoria: Health & Fitness


Descriere: Aplicatia Prim Ajutor te ajuta sa fii intotdeauna pregatit in situatia unei urgente medicale!

Viata unei persoane accidentate depinde, intr-o mare masura, de momentul acordarii primului ajutor si de price…


Dimensiunea aplicatiei este: 22.6 Mb


6 COMENTARII