Pentru prima oara in ultimul an, valoarea capitalizarii bursiere a companiei Apple scade sub 400 de miliarde de dolari

  In luna ianuarie a anului 2012, valoarea capitalizarii bursiere a companiei Apple a depasit pentru prima oara cifra de 400 de miliarde de dolari. Pentru Apple vorbeam atunci despre un record, insa iata ca astazi valoarea capitalizarii bursiere a companiei a scazut din nou sub cifra de 400 de miliarde de dolari, totul pe fondul unei noi scaderi a valorii actiunilor pe bursa americana. Anul trecut valoarea companiei Apple a atins la un moment dat 650 de miliarde de dolari pe bursa americana, insa in ultimele luni pretul actiunilor a scazut extrem de mult si acest lucru se regaseste in valoarea capitalizarii bursiere.

  Lansarea unor produse noi ar putea genera o crestere semnificativa a valorii actiunilor Apple, insa deocamdata se preconizeaza ca iPhone 5S ar urma sa fie primul produs important lansat in 2013, iar prezentarea sa ar urma sa aiba loc in iunie.

6 COMENTARII

  1. Excelent sa cada si mai mult! Daca nici asta nu ii forteaza sa tureze motoarele inovatiei … atunci nu stiu ce ar putea!
    Smartphone-ul are nevoie de un refresh puternic pentru ca lumea intra intro stare de plictis groaznic si nu numai iOS e afectat! Conceptul smartphone devine incet incet boring!

  2. valoarea actiunilor era supra estimata. vor reveni la normal si gata. “bula” se umfla pana pocneste ca in multe alte cazuri.

  3. @alex… pentru ca nu imi asum asemenea challenge asa cum o face apple ca si trend setter!…cu respect data viitoare da un comment la articol nu o intrebare asa zis spirituala legata de postul meu. stay on topic! Have a great day!

  4. Cu respect si referitor la topic, parerea mea este ca apple si-a pierdut credibilitatea atunci cand nu a mai reusit sa faca diferenta intre calitate si comercial.