Gridlock 2.0 este disponibil in Cydia, este compatibil cu iOS 6 si ne permite sa aranjam iconitele in Springboard dupa bunul plac

  Gridlock este un tweak lansat acum mai bine de un an de zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem aranja iconitele din Springboard dupa bunul nostru plac. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca tweak-ul nu ne limiteaza in ceea ce priveste pozitionarea iconitelor, asa ca puteti construi orice fel de forme doriti voi in paginile din Springboard. Update-ul de astazi aduce doar compatibilitate cu iOS 6 si rezolvarea catorva buguri, deci nu va asteptati la altceva.

Gridlock 2.0 is a complete rewrite. In iOS 6, Apple changed how icon movement works, and it made Gridlock a lot harder to update. Because of that, if you’re upgrading from the original Gridlock, it’s not free. I don’t like charging twice, but this time the amount of work required it. You do get a discount, though, and I will try and make future updates free if I can. And if you’re on iOS 5.1 or below, the old version still works.

  Gridlock 2.0 este disponibil la pretul de 5$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu tweak-urile dezvoltate de catre chpwn.