AT&T va decoda gratuit in continuare iPhone-urile ale caror contracte de achizitie au expirat

  Inceputul acestui an a venit cu vesti nu foarte bune pentru americani, decodarea terminalelor fiind interzisa in SUA, insa doar in cazul in care ea nu este facuta de catre operatorul sau producatorul care comercializeaza dispozitivul. Desi Casa Alba incearca sa readuca lucrurile la normal, cei de la AT&T au anuntat ca nu intentioneaza sa isi modifice politica de decodari, astfel ca orice terminale iPhone ale caror contract de achizitie, de obicei de 2 ani, a expirat va fi decodat prin contactarea operatorului.

Before I get into the legislative weeds of the DMCA (don’t worry, the acronym will be fully explained below), I want to be completely clear that AT&T’s policy is to unlock our customers’ devices if they’ve met the terms of their service agreements and we have the unlock code. It’s a straightforward policy, and we aim to make the unlocking process as easy as possible.

  Stiu ca multi dintre voi si-au achizitionat terminale iPhone din SUA care sunt codate in AT&T, daca aveti cunostinte despre expirarea contractului de achizitie si daca aveti o chitanta de vanzare puteti contacta operatorul pentru a va decoda gratuit terminalul.

14 COMENTARII

  1. @valeriu9: A fost facuta o petitie la Casa Alba pentru a face decodarea legala din nou si acum oamenii lui Obama se implica in indeplinirea cerintelor oamenilor.

  2. eu mi-am luat de pe ebay cu 1$ sau 1,5$ – cautati “iphone at&t unlock” si in 24 de ore era unlocked 😀
    Dupa ce am cumparat “item-ul” respectiv de pe ebay , am primit un mesaj cu o pagina , userul si parola unde mi-am pus IMEI-ul. That’s it !
    Am incercat metoda free , anume sa le trimiti lor mail dar imi cereau “proof of purchase” , iar eu nu aveam.

  3. Numai la noi iti cer nesimtitii de la Vodafone 10€ ca sa ti-l decodeze,si asta dupa expirarea contractului! Nu stiu cum e la Orange,dar ma indoi sa fie altfel.

  4. Sal am un iphone 4s codat pe UK reteaua O2 si ma chinui de ceva vreme sa il decodez am tot dat bani la diverse service-uri bine inteles bani mi-au fost returnati pt ca m-am dus la ei si tot ii bateam la cap de ce dureaza atat la fiecare service am asteptat circa 1 luna o luna si jum .dar nu imi venea mesajul de confirmare .aveti vre-o idee cam ce as putea face?

  5. @vlad poti sa ne recomanzi userul de la care ai luat? banuiesc ca sunt si scameri
    eu am vazut pe un site recomandat de multi , dar e 25 euro…

  6. am cumparat un iphone 4 dar tel a fost gasit ! am incercat sa il resoftez si acum imi cere id si parola fostului propietar , am vre o sansa sa il deblochez ca sa ii oresc gasire iphone?