Samsung compara iPhone 5 cu Samsung Galaxy S IV, ne dicteaza care este mai bun

  Continuand seria prezentarilor in care isi pune terminalele intr-o lumina buna in fata concurentei, cei de la Samsung au facut o diagrama in care compara iPhone 5 cu Samsung Galaxy S IV. Accentul este desigur pus pe ecranul mai mare care are si mai multi pixeli per inch, pentru prima oara in istoria competitiei dintre cele doua companii, pe camera de 13 megapixeli si pe greutate. La final Samsung nu uita sa spuna: ca Android-ul urmareste miscarile fetei si ochilor utilizatorilor, ca poate folosi ambele camere pentru a inregistra poze(desi aceasta functionalitate o poti obtine usor si in iOS), ca terminalul sau accepta carduri micro SD si disponibilitatea este prezentata ca un plus, desi nu inteleg de ce.

  In mare, Samsung spune ca “bigger is better”, asta pentru cei care au nevoie de asa ceva.

23 COMENTARII

  1. Samsung un s3 mai mare, iar iPhone 5 mai subtire decât 4s din doua culori mai ușor si multe alte lucruri iPhone se misca mai bn decât toate

  2. cum sa fie un “S3 mai mare”? uitati-va si voi la dimensiuni, e la fel ca un S3 cu toate ca are un ecran mai mare!

    S4 S3
    Display 5 inch 4.8-inch
    Battery 2,600mAh 2,100mAh
    Weight 130g 133g
    Dimension 136.6 x 69.8 x 7.9mm 136.6 x 70.6 x 8.6mm
    (date de pe engadget)

  3. @ zaone. Cum sa nu fie un plus cardul micro SD? In primul rand ca un card de 64 de giga micro SD te costa muuult mai putin decat diferenta de bani dintre Iphone de 16 si cel de 64 de giga. Este excelent pentru muzica, filme si alt continut multimedia.
    Iar in al doilea rand, poti sa aduci un S4 la 128 de giga de memorie ( 64 maxim intern + 64 card micro SD ).
    Si sa nu uitam ce a mentionat Daeveren. Este chiar mai mic decat S3-u.

  4. Dar e normal sa spui asta. Si e important. Cum sunt Iphone-urile categorisite? In functie de memoria interna. De 16, 32 si 64. S4-ul cum ai fi vrut sa fie? 16, 32, 64 + up to 64 gb micro SD.
    Plus ca sunt telefoane pe piata si multe high end care nu au memorie expandabila. Ex. HTC Droid, Htc One. Si repet, e mult mai ieftin un card decat sa platesti pe diferenta de memorie.
    Mi se par interesanti la S4 senzorii de temperatura si umiditate pe langa barometru. Daca ar fi fost si rezistent la apa si praf, era deja un telefon si de expeditii.

  5. Madalin, are un plus cu cardul,dar e enorm de mare,ce urmeaza ? Samsung cu “monitor” de 17 inch ? E imposibil sa porti telefonul asta in buzunar,sa nu mai zic ca e si din plastic…

  6. URASC MARCA ASTA, deci nu ii mai suport , nu o sa imi mai cumpar nici macar un prajitor de paine de la asiatici astia. URASC…..nici nu vreau sa ii pronunt numele!!! Pana si prezentarile le-au copiat de la APPLE!!!!

  7. @MadalinN: memoria externă nu este un foarte mare plus. Viteza de citire/scriere este mult mai mică decât în cazul memoriei integrate, motiv pentru care duce de multe ori la blocaje ale sistemului de operare, timpi mari de reacție pentru aplicațiile care cistesc informația de pe cardul de memorie și lag.

  8. Orbii de iphonisti au o ciuda pe oricine scoate ceva mai bun ca si ei.Samsung se regaseste in toate telefoanele inteligente cu androidul exact cum era nokia inainte, in schimb iphonul e tot acelasi de cind a iesit.A fost ceva cind a iesit dar acum pt mine e o amintire frumoasa,iar samsung sau altii chiar daca copiaza scot tehnologie buna si foarte buna fata de iphone pe care il consider mort de doi ani

  9. @MadalinN: barometrul este la fel cum a fost si la Galaxy Nexus de la Samsung, este folosit doar pt o localizare mai precisa a GPS-ului, localizarea in fct de inaltime.
    Deci o sa scrie ca are barometru dar nu va exista un menium pt a accesa barometrul si a vedea “live” presiunea atmosferica, este doar o unealta ajutatoare

  10. @Mihai. Barometrul chiar iti zice presiunea atmosferica. Te alerteaza in timp real cand se schimba vremea. Iti arata si evolutia in ultimele ore, zile etc. Deci e barometru adevarat.
    Sa revenim la SD. Ce viteza iti trebuie pentru multimedia? Nu am zic ca tii aplicatii acolo, ca si la laptop nu tin pe memorie USB programele. Dar cardul de memorie e suficient de rapid sa ruleze continut 1080p impecabil.
    Iar cu ecranul. Fratilor, aveti buzunarele? Cum naiba sa nu incapa un S3 cand pana acum cativa ani indesam nokii de 25 mm grosime si mai mari? Iar S4-ul e mai mic. Daca ai blugi mulati de pitziponc, iti pui Iphone-ul tot in marsupiu la cingatoare. Aveti mainile mici?
    Prefer ecran mare decat sa ma chiorasc sa citesc un mesaj in masina sau prin metrou de pe un 3.5 inch.

  11. Bv Madaline. Zi-le astora ce inseamna plastic adevarat ! Asta-i buna, nu mai poti sa te porti cu tableta in buzunar ca sar fanii Apple pe tine !

  12. Lasa ca reinventeaza Apple plasticul a doua oara ( dupa 3g si 3gs ) si da la toata lumea, de la sarac la bogat, iphone-uri colorate.

  13. Este o diferență între plastic și policarbonat, aveți impresia că acea carcasă este același material folosit la un lighean? lol

  14. samsung galaxy s4 este cu siguranta cel mai bun si cu o diferenta enorma fata de orice telefon.Este ceva extraordinar,revolutionar cu gust si rafinament ca sa nu mai vorbim de ce se gaseste in el.Este un telefon care te face sa te simti cel mai bun,la fel cum a facut si s2 si s3.Am sa il cumpar cit de curind.Iphonistilor,disperatilor mai schimbati si voi reclama cu plasticul la s3 si s4.Mai bine plastic si tehnologie decit aluminiu si cu 10 aplicatii din 2009 .Iphone 5 e telefon sau facalet ?sau paleta ….