PPSSPP – iata cum poti instala primul emulator PSP pentru iOS (Video)

[youtube]http://youtu.be/ELqzUY-SZEA[/youtube]

  PPSSPP este primul emulator PSP pentru paltforma iOS si saptamana aceasta v-am spus ca o versiune a sa va fi disponibila pentru instalare direct in terminalele voastre. Ei bine acea versiune poate fi acum instalata prin intermediul Cydia, iar dupa instalare veti putea utiliza jocuri pe care in mod normal le-ati fi putut instala numai pe un PSP. Pentru a instala emulatorul trebuie doar sa urmati pasii de mai jos, insa jocurile va trebui sa le procurati singuri si sa le transferati in terminalele voastre.

  1. Deschideti Cydia pe iDevice-ul vostru si adaugati sursa : cydia.myrepospace.com/theavenger.
  2. Accesati pachetele disponibile in acea sursa si instalati pachetul PPSSPP.
  3. Pentru a copia jocuri in iDevice trebuie sa va conectati la el folosind ifunbox, sau alt utilitar preferat, si sa accesati /var/mobile/Documents.
  4. In acel fisier trebuie sa copiati jocurile PSP in format .ISO sau .CSO, dupa care deschideti aplicatia din iDevice, apasati butonul Load, alegeti jocul si il veti putea juca.

  Dupa terminarea instalarii veti putea accesa iconita aplicatiei din Springboard, insa din pacate nu veti putea juca nimic decat daca reusiti sa obtineti jocuri PSP in formatul corespunzator si sa il copati in terminal. Exista posibilitatea sa nu puteti juca orice joc pentru PSP, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu aceasta idee.

19 COMENTARII

  1. Acum sincer fratilor, cine si-ar instala chestia asta, cand pentru smartphone-uri sunt o gramada de jocuri de genul asta? Din videoclip merge naspa… Poate sunt eu mai retardat, dar de ce sa instalezi asa ceva?

  2. Deci. Am ipad 3 (care are configuratie destul de buna comparativ cu idevice-urile mai vechi.) L-am instalat si am copiat 3 jocuri tdr, fifa13 si gta liberty city. Aplicatia in sine este facuta pt iphone, dar se vede bine si pe ipad. Din cele 3 jocuri a mers doar gta foarte foarte greu. Cand se incarca imi arta 60 fps, iar in timpul jocului 9 fps. Si se vede super nasol. Nu recomand pe tableta aceasta aplicatie. Pe sgs3 am vazut ca se misca ceva mai bine datorita procesorului quadcore.

  3. uite daia nu as renunta la iphone niciodata! design 10 tot timpul,si un singur sistem de operare,nu zte cu android,motorola,samsung si toti producatorii:)

    on-topic- sper sa apara update-uri sa rezolve frame-urile!