iPhone 5S va avea o functie noua extrem de importanta

  iPhone 5S urmeaza sa fie lansat in cursul acestei veri de catre Apple, insa pana atunci un analist american ne spune ca terminalul ar urma sa aiba o functie noua extrem de importanta, care va atrage multi utilizatori spre platforma iOS. Informatia a fost oferita de catre un analist american care a discutat recent cu membri ai echipei de conducere a companiei Apple, si desi deocamdata nu a specificat care ar putea fi aceasta functie noua, ea considera ca in baza sa Apple ar urma sa isi extinda baza de utilizatori.

I do believe that AAPL is approaching a bottom. As you have heard, they are talking about returning more cash, and we think they will do that in coming weeks. But people don’t own AAPL for that, they own AAPL for innovation. You saw the Samsung Galaxy S4 come out last week, that shows you the innovation cards are up for grabs. What is lacking in that product [the S4] is a killer feature. We think that’s where Apple will surprise this year. This iPhone 5S cycle this year will be about a killer feature that drives consumers increasingly to the platform, and that increases the value of those 500 million accounts.

  Analistul considera ca Samsung Galaxy S4 nu are o functie foarte importanta, insa strategia anuala a celor de la Apple indica faptul ca terminalul ar urma sa contina acest lucru. Desigur ca vorbim despre o simpla supozitie, insa v-am spus astazi ca pentru Apple a venit vremea unei schimbari si prin iOS 7 compania ar trebui sa livreze acest lucru, asta daca nu cumva la mijlor ar fi si implementarea cititorului de amprente despre care se tot vorbeste in ultimele luni.

30 COMENTARII

  1. Are dreptate @mihaela. Eu am început de la iPhone 2G si vreau sa spun ca in afara de SIRI nu am văzut nici o schimbare. PLICTISIROR.

  2. Alexs, mai bine un telefon care nu se blocheaza niciodata si merge perfect si poti face ce vrei tu el, decat unu telefon plictistor si obosit de 6 ani la fel, nu crezi ?

  3. plictisitor e putin spus. Daca vreti iPhone, puteti sa va luati orice cu Android, si intrati doar in App Drawer. Acolo e cam tot ce stie sa faca iOS-ul 🙂
    Asta pentru aia care stiti ce-i ala appdrawer.

  4. probabil functia minune din articol o sa fie NFC. Cum Apple sunt cei mai inovatori, ei or sa o aduca primii pe piata….. oh wait…nevermind.

  5. Poate ca este plictisitor pentru unii care doar l-au vazut.. Dar nu cred ca poate sa zica asa ceva cineva care detine acest telefon sau un i pad. Nu ai cum sa te plictisesti cu miile de aplicatii care ruleaza extrem de bine…

  6. singuru lucru care s-a schimbat la andoid in ultimii 6 ani a fost ca a copiat ce a putut de la iOS si ca a pus niste functii care sa fure ochii copiilor…copii care nu au nevoie de sincronizare, de securitate, de optimizare si de eleganta…fiecare isi cumpara ce are nevoie.

  7. Tot timpul o sa existe oameni pro si contra unui lucru, asa ca toate discutiile de aici nu fac decat sa aprinda niste polemici fara iesire… fiecare-si cumpara ce vrea. Fiecare companie s-a inspirat una de la alta asa ca nu puteti spune ca doar Androidul a copiat, ca nu este asa. Multe nu s-au schimbat la iPhone si trebuie sa fim corecti, la fiecare noua lansare, cel putin ultimele 2 nu a mai existat acel element wow… doar ca e mai rapid, mai subtire, mai usor si face poze mai bune nu e nimic wow… numai bine!

  8. Eu am avut pana acum 4 modele de iPhone si 2 de iPad si recunosc sincer ca m-am plictisit de acelasi grid reincalzit de 6 ani incoace. Imi plac in continuare mult finisajele, i5 nu are nicio legatura cu 4 si 4s – cei care sustin contrariul vorbesc sa se afle in treaba (parerea mea), dar cred ca s-a atins un punct unde doar carcasa nu va mai fi suficient……Astept cu interes….

  9. Si eu folosesc un 4s. Merge uns, fara lag, fara blocaje. Dar stiti de ce? Fiindca face enorm de putine lucruri. Ca sa fie pe gustul si necesitatile mele, ar trebui sa-i fac JB. Si atunci s-a terminat cu toate calitatile de mai sus. Eu un telefon foarte bun, dar un smartphone slab. Mai am in casa si un deja vechi s2. Si nu vad deloc blocari, resetari sau alte aberatii pe care unii le invoca pe aici. Poate iphonul este mai fluent si are aplicatii nai bine facute, dar pierde enorm prin ios-ul inchis si limitat

  10. Eu am un 4 de 32GB, aplicatii pe el o gramada, jocuri multe, toate merg brici, nu blocaje, nu plictiseala, nu ecran zgariat ca la alte smartphonuri ca abia vezi pe ele ziua cand bate soarele.
    Parerea mea ca iphonul este cel mai bun in calitate.

  11. parerea ta este de pe vremea lui i4, pentru ca n-ai incercat nimic nou aparatu de 2 ani incoace cu Android. Daca ai face-o, ti-ai da seama ca tot ce stii despre i4 si Android e fals.

  12. Crocodile, ma doare fix in iOS daca iti place iPhone-ul sau nu. Se vede de la o posta cat de hater esti, zici ca primesti bani din asta 🙂

  13. tinere, se vede de la o posta ca nu-s hater. Sunt developer de iOS si am iPhoane de ani buni de zile 😉
    Dar…se vede de la o posta fanboismul si asta ma enerveaza. Macar eu am avut bunu simt sa testez ambele plaforme inainte sa-mi dau cu parerea 😉

  14. Da’ ti se pare ca mi-am dat cu parerea despre Android sau Samsung, sau ce mai ridici tu in slavi ? 🙂 Developer, nedeveloper, daca ai fi putin inteligent, ti-ai da seama ca orice prostii s-ar scrie pe blogu’ asta, tu tot ce iti place iti cumperi. La fel ca mine, la fel ca oricine altcineva. Explica-mi te rog frumos, cu ce te ajuta ca te certi cu n si y pe blog ? Astept un raspuns inteligent, de la un “developer de iOS” 🙂

  15. Nu stiu unde ti se pare tie ca se cearta cineva ? Tu nu stii sa discuti in contradictoriu ? Aici trebuie doar sa ridicam in slavi iPhone-ul, indifererent cat de slab e comparativ cu altele ?
    Discutam, ne contram, ca asa e in tenis 😉

  16. Aproape 110% sigur ca va fi NFC (nu stiu daca asta e neaparat o functie). Si poate un nou “camera lens cover”… caci efectul ala violet e de la modul in care tinem telefonul.

  17. Apple s-a axat pe partea de designe,partea de soft/hardware a ramas la urma,acuma sa vedem de ce “wow” dispun,dar daca apare ceva cum e “do not disturb”,atunci e clar,ramanem cu ce a implementat S.J. si pa….

  18. Probabil se refera la cititorul de amprente? Asta intr-adevar niciun alt terminal mobil nu are..ma refer hardware si intr-adevar anul acesta ar trebui sa fie inovator pe partea iOS din moment ce design’ul ramane la fel