iOS 6.1.3 a fost lansat de catre Apple

  Acum cateva momente Apple a lansat iOS 6.1.3 pentru posesorii de iDevice-uri, noua versiune a sistemului de operare rezolvand bugurile care permiteau inlaturarea Passcode-ului LockScreen-ului, aducand cateva noutati pentru Apple Maps-urile din Japonia si blocand solutia de untethered jailbreak evasi0n. Noua versiune a iOS este disponibila pentru toate iDevice-urile, insa daca ati facut deja jailbreak cu evasi0n nu veti vedea vreun Software Update disponibil in terminalul vostru.

UPDATE: Puteti descarca iOS 6.1.3 de aici.

90 COMENTARII

  1. un update inutil. daca nu au modificat nimic la bateria asta de rahat, tot degeaba. Cred ca asta intereseaza pe cei mai multi posesori de smartphone`uri: sa aiba o autonomie a bateriei cat mai buna.

  2. Eu am iphone 4 neverlocked, cu 6.1.2 si in General – Software update imi apare “Your software is up to date”. Inca nu putem sa-l facem in Romania? Sau e lansat la nivel global?

  3. Ba, Apple nu o sa zica niciodată ca are probleme cu bateria, si atunci nu o sa zica ca a imbunatatit-o. 😉 Deci, bateria e imbunatatita de la iOS la iOS, dar Apple nu zice. 😉

  4. Si cu asta sper sa nu mi se mai f**a nimic la 6.1.2, ca s-a dus jailbreaku pe p**a (a se citi Apa Sambetei). Insa pana acu e cel mai stabil si nu am nevoie de “imbunatatirile” lor. Ahoy!!!

  5. Ce va plingeti de baterie am i5 ios 6.1.2 cydia autonomie 24 h sint multumit . Daca vreti bateri este separat in dragon se ataseaza ca o husa si costa doar 50ron

  6. mereu vei putea face update decat la ultima varianta aparuta…..
    eu nu dau evazi0n pe update-ul lor de doi lei , de la o vreme incoace numai update-uri fara rost au adus si asta nu cred ca schimba nimic inafara de faptu ca blocheaza evazi0n….
    deci momentan evazi0n valoreaza mai mult decat acest update

  7. Apple face produse f bune calitativ si functional dar daca o sa tot blocheze solutiile de jb tare mi-e ca o sa le scada mult vanzarile.

  8. La 6.1.2 am pierdut functia video airplay cu BoxeeBox (mediaplayer), desi aceasta functie merge bine doar pe AppleTV. La 6.0 am pierdut push mail si maps. Acum la 6.1.3 ce mai pierd oare? Mai am un iPad 3 cu 5.1.1 si merg bine functiile de mai sus!!!

  9. In sfarsit. Ma plictisisem de toate discutiile din jurul jailbreak-ului. Pe iPhone 4S aduce update de baseband de la 3.4.02 la 3.4.03

  10. Am 4s 6.0 jailbreak,gevey sim. Nici nu ma gandesc sa dac update. Functioneaza perfect. Bateria nu tine mult dar pt asta sa inventat incarcatorul.

  11. am mai apucat …am dat un restore la 6.1.2 si inca semneaza versiunea asta…tot am incercat tweakuri si am zis sa il fac inca odata jailbreak-ul …..ca ….o sa raman mult timp cu 6.1.2

  12. Nu are legătura cu softul, dar are cineva idee de ce nu pot edita numarul meu de telefon? In configurari-telefon-numarul meu. Nu este o opÈ›iune editabila, scrie “număr necunoscut” si atat. Si din cauza asta nu merge nici iMessage nici FaceTime..

  13. Pe un iphone 4 merge sa dau un restore (shift restore) ???…are deja 6.1.2 OTA IMI RASPUNDE CINEVA VA ROG .La iphone 4 nush daca e nevoie de restore&update sa dau.Sper sa mearga cu (shift restore)

  14. Prima impresie: la iesirea din stand by sta mult mai mult pe 3G pana se cupleaza la wi-fi.
    Am stat aproape 30 de secunde pana s-a cuplat la reteaua casei.

  15. Problema ca nu e tel meu si cine il are nu are de unde sa stie dak a avut cydia vreodata pe el:)) nu stie el ce sunt shsh:))si cu siguranta nu le- a salvat undeva:)) nush ce da fac voi ce ziceti??

  16. @Alice: Nu ai cum sa editezi numarul tau de telefon acolo, il citeste iPhone-ul din cartela SIM. Ai retea la telefon? Am impresia ca el nu citeste SIM-ul deloc.

  17. Buna!
    Am si eu o intrebere…
    Am un iPhone 4s, cu gevey cu soft. 6.0.1, merge perfect. Pe gevey scrie doar atata “Gevey iOS 6”. Oare pot sa fac update, gevey-ul asta e compatibil cu 6.1.3 (sau cu 6.1.2)…?
    MULTUMESC FRUMOS!!!

  18. Daca am 4s cu gevey si 5.1.1, cum pot face update si dupa update sa mearga gevey-ul? Sa inteleg ca daca se face update la baseband nu mai merge gevey-ul?

  19. iPhone 3GS update OTA 6.1.3 de la 6.1.2 si merge destul de bine si asta, sa vedem cu bateria cum o fi. Pe 6.1.2 imi tot pica wifi iar acum dupa update am observat ca nu mai pica deloc in acelasi loc si e mult mai stabil wifi. Mi se pare ok update’ul. Nu merge greu, se pare ca problema cu wifi ce pica mereu s’a rezolvat, ramane cu bateria sa vedem. Nu ca ma plang de baterie dar are o automomie foarte buna, pe 6.1.2 scoteam undeva la 22-24h stand by si 4-5h utilizare, nu e o lauda si nu am nici un castig sa mint. Sunt incantat de baterie.

  20. Traiane, pe tine te tine bateria si mai mult, dar doar la tine :)))) la noi nu. S’au poate nu mai in stand by sa te tina 46h. Asa e foarte posibil. Sa ai maxim 1h utilizare si poate te duce la 46h stand by

  21. scuze daca e offtopic dar am o mare problema, mi s-au sters toate nr din agenda , așa din senin, nu am backup făcut, care poate fi cauza?am 4s

  22. Update OTA sau prin ITunes: diferenta, cel putin la mine, in cazul update-ului la ios 6.1.2, a fost urmatoarea: update OTA: autonomie baterie: utilizare 3h si 22 min, standby 8h 30 min si baterie la 15%; dupa ce am facut restore cu ITunes (prin cablu): utilizare 3h si 38 min, standby 10h si 15min, baterie la 28%. Diferenta este considerabila, cel putin pentru mine care chiar am nevoie de functiile telefonului: apeluri voce, 3g/wifi permanent active, push email pe 3 adrese, skype, acces baza de date online. Toate acestea pe un Ip4S fara JB. Inca nu sunt convins sa fac update la 6.1.3. Daca il faceti va recomand sa il faceti prin ITunes, la mine a contat, acum seara mai am 15% baterie, inainte, cu OTA, trebuia sa il incarc la ora 17.

  23. Am iphone 4s cu iOS 6.1.3. Am scos telefonul de la incarcat acum 3 ore, am ascultat muzica la casti, 3g pornit, am verificat mailul si am constat ca bateria indica in continuare 100%. Oare in 6.1.3 au modificat algoritmul de calcul al bateriei? Inainte doar scoteam de la incarcat si dupa 10 minute bateria era 98%. Voi ati constat lucrul asta?

  24. Si la mine sta la 100% de la ora 6 (2-3 apeluri, e-mail, push service, 3g sau wi-fi permanent, bluetooth in masina).

    Sa vedem…

  25. O fi vreo minune sa ne tina si pe noi bateriile astea cu 6.1.3 . Dar nu cred ca o sa faca prea multi update pana nu se lamureste lumea clar care este treaba cu iOS-ul nou. Daca ati mai constatat careva ca bateria tine mai bine pe 6.1.3 scrieti si voi aici sa stim toti. Care ati facut update-ul. Multumim !

  26. Cei care sustineti faptu ca scade mai greu bateria… Va rog sa urmariti putin evolutia… Sper sa nu fie o eroare sa arate 100% si in urmatoarele sec sa scada brusc ! Va rog sa reveniti cu precizari 🙂

  27. iPhone 3GS 6.1.3 il butonez de aproximativ 1h pe facebook si bateria inca este la 100, ori procentajul coboara deodata la 50 ori au imbunatatit astia autonomia bateriei.

  28. sal Zaone .. am o mica, mare problema … am un iphone 4s si pana acum 2 ore am avut IOS 5.1.1 si jailbrake …mi-a aparut o eroare pe display si i-am dat din greseala OK ..a intrat in recovery Mode si nu il mai pot scoate … daca vreau sa-i fac update la IOS 6.1.3 imi da eroarea 3194 …. ma poti ajuta si pe mine te rog?

  29. cauta pe net programelul iBooty ar trebui sa-ti scoata din recovery telefonul,nu face update,pierzi jailbreak-ul sau in redsn0w exista posibilitatea sa scoti din recovery

  30. @DRAKOS78: Ar trebui, dar nu il am instalat, deci ar trebui sa fabulez… Sfatul meu e sa ramaneti de la 6.1.2 daca aveti jailbreak, nu exista vreun motiv sa faceti update. Daca aveti 6.1.2, din nou, e doar o chestie de dorinta.

  31. Mi se pare aiurea sa fie diferente la autonomia bateriei in fctie de modul in care faci update: ota sau prin itunes… Dar o sa incerc si eu a doua varianta ca sa nu xic ca n am incercat

  32. In momentul asta se fac 24 de ore de cand am facut update-ul. Telefonul arata 27% din acumulator consumat cu telefonul folosit normal. Eu cred ca este bine. Nu imi pare rau ca am facut trecerea. In plus telefonul merge mai bine. Toate aplicatiile ruleaza mai repede. Iphone 4 fara jb.

  33. @Florin cum ai facut update ? itunes sau OTA update? ceva noutati legate de 6.1.3? eu in momentul asta am 6.1.2 fara JB, si astept un raspuns sa vad daca merita sa-i fac update sau nu.

  34. Am facut prin iTunes cu ajutorul cablului. Nu am mai pus cam de mult jb pe telefon. Pe anterioara varianta 6.1.2 am avut facut jb dar nu prea mi-a convenit comportamentul telefonului. Referitor la 6.1.3 ma asteptam sa faca imbunatatiri. Se pare ca asta au si facut. Telefonul merge mai bine in tot ce face iar autonomia este clar mai buna. Adica l-am incarcat pe 20 adica alaltaieri la ora 19 seara. In momentul asta mai am exact 50 % din baterie si tocmai ce am inchis wi fi. L-am folosit si pe 3g. Merge foarte bine. Cred ca merita sa faci update-ul ,dar decizia sigur ca iti apartine. O data ce l-ai facut …. asa stai.

  35. Salut ma poate ajuta si pe mine cineva va rog.. a dat din gresala sa instalez iOS 6.1.3 si acuma mi sa blocat tel nu isi mai revine ce trebuie se fac sa il aprind si sta asa… nu imi mai apare nimic decat ( marul) ma puteti ajuta va rog..Va Multumesc

  36. @Catalin: tine apasat butonul home vreo 2 secunde si baga cablul de alimentare conectat la priza sau la computer. Tel va intra in DFU mode si ii faci un restore din iTunes. Bafta

  37. Salut detin un iphon 4 normal neverloked,anainte avem instalat ios 4 si numaistiu cat,acum iam bagat ios 6.1.3 dar telefonul nu mai merge cum trebue asta se antanpla doar pe mesenger sau facebok se blocheaza si se stinge singur dupa cam 7 min se aprinde. Ma poate ajuta cineva ma gândesc sa aive virusi.