Call Bliss se transforma in prima adevarata aplicatie de tip Blacklist din App Store

  Call Bliss este o aplicatie prezentata de catre mine acum cateva luni de zile, cand v-am spus ca ea este cea mai apropiata alternativa de un adevarat blacklist, insa aici vorbim despre aplicatii disponibile in App Store, nu despre tepe sau aplicatii din Cydia. Daca functionalitatea de atunci nu v-a convins sa o achizitionati, atunci poate update-ul de astazi o va face, deoarece dezvoltatorii sai s-au gandit sa implementeze posibilitatea de a bloca apeluri de la anumite contacte si de a bloca complet apelurile venite de la numere necunoscute folosind functia Blacklist Mode.

Version 1.1 streamlines Call Bliss’ interface making it easier and faster to use, with new features such as:

  • Map View – View and create Places using an integrated Map.
  • “Blacklist mode” – Use Blacklist mode to suppress select callers (along with all unknown callers), while still allowing everyone else in your address book to reach you.
  • Contact Picker Search Box – Now it’s easy to find callers within hundreds or thousands of contacts.
  • Place & Conflict Notifications – Get notifications whenever your allowed callers are updated.

  Call Bliss nu este o aplicatie blacklist in adevaratul sens al cuvantului, ea folosindu-se de functia Do Not Disturb pentru a efectua toate aceste functii in iOS, dar pana acum utilizatorii par sa fie multumiti de ea. Update-ul de astazi include si optiunea de a vizualiza locatiile pentru care ati stabilit blacklist-uri, o casuta in care puteti alege contactele pe care doriti sa le blocati, iar la final aveti notificari pentru modificarile facute in lista de blacklist. Call Bliss nu este ieftina, insa alta aplicatie apropiata de un blacklist nu exista in App Store, asta desigur daca nu includem miile de tepe.

Pretul initial:
Numele:
Call Bliss

4.49

s





Developer: Clarke Hill
Categoria: Utilities


Descriere: Call Bliss makes Do Not Disturb on your iPhone more powerful and and easier to use. As Do Not Disturb silences unwanted callers, Call Bliss ensures your important callers can still ring your phone, and a…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.9 Mb