Apple implementeaza noi masuri de securitate pentru Apple ID-uri

  Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca doresti sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre Apple si domeniul IT, atunci urmareste-ne pe Facebook, Twitter, pagina de Facebook sau descarca aplicatia iDevice.ro!

  Astazi compania Apple a implementat un nou sistem de verificare a identitatii utilizatorilor care incearca sa recupereze un Apple ID a carui parola a fost uitata sau furata de un hacker, sistmeul numindu-se Two-step verification for Apple ID. Noul sistem implica utilizarea unui al doilea iDevice pentru a primi un cod de siguranta prin SMS sau aplicatia Find My iPhone, acel cod de siguranta fiind necesar in cazul incercarii de a recupera un Apple ID. Sistemul celor de la Apple se aplica deocamdata in SUA, Australia, Marea Britanie, Noua Zeelanda si Irlanda, iar in cazl Apple ID-urilor active trebuie sa accesati contul vostru prin website-ul Apple si sa setati un iDevice trusted prin sectiunea Security.

  Modificarea de astazi vine dupa ce anul trecut un hacker a reusit sa preia controlul asupra Apple ID-ului unui jurnalist prin simpla cautare a unor informatii despre el pe web. Cu ajutorul acelor informatii hackerul a convins un angajat al Apple ca el este adevaratul proprietar al contului si apoi a sters toate datele din el. Apple acum incearca sa elimine angajatii din procesul de recuperare al unui cont, le ofera utilizatorilor optiunea de a se proteja singuri prin acest Two-step verification, insa trebuie sa aveti grija.

Ascunde reclamele, discuta in noul chat, afla ce alte beneficii ai ca si membru inregistrat!