Google Now pentru iOS a fost trimis la Apple pentru publicare in App Store (Video)

[viddler id=a66cf352&w=580&h=380]

  Acum o saptaman  de zile v-am spus ca Google Now pentru iOS urmeaza sa ajunga in App Store, un clip video pentru promovarea serviciului informandu-ne in legatura cu intentiile celor de la Google. La nu foarte mult timp dupa acea data, Eric Schmidt, presedintele consiului de administratie al Google, a declarat ca Google Now pentru iOS a fost trimis la Apple pentru publicare in App Store, si acum se asteapta doar revizuirea facuta de Apple. Schmidt sustine ca Apple are obiceiul de nu publica in App Store aplicatii care contin o anumita functionalitate, iar Google Now este “la mila sa”.

You’ll need to discuss that with Apple. Apple has a policy of approving or disapproving apps that are submitted into its store, and some of them they approve and some of them they don’t.

  Google Now pentru iOS ar urma sa faca parte din aplicatia Google Search si va putea fi activat cu un simplu swipe, insa asta numai daca Apple va decide sa permita publicarea sa in App Store. Avand in vedere ca Google Now concureaza cu Siri, exista posibilitatea ca Apple sa refuze sa il publice, desi acest lucru pare putin probabil in momentul de fata.