Google dezvolta un smartwatch

  Dupa iWatch si smartwatch-ul dezvoltat de catre Samsung, acum aflam ca Google are exact aceleasi intentii. Echipa care dezvolta Android-ul s-ar ocupa si de dezvoltarea noului smartwatch, insa deocamdata nu se stiu prea multe detalii in legatura cu el. Ceea ce se stie este ca Google vede acest proiect ca unul mult mai viabil decat Google Glass, si probabil mult mai viabil decat Google Talking Shoe, mai ales ca Apple si Samsung sunt interesate sa aduca asemenea produse pe piata.

While Glass is being created in its X Lab, home to experimental “moonshot” projects such as the self-driving car, Google’s smart watch is being developed by its Android unit, according to a person briefed on the project, to act as an extension to the smartphones using that operating system. The project is separate from Samsung’s efforts, the source said, although there is no indication of when it might launch.

  O piata fara un Google smartwatch ar fi fost extrem de plictisitoare si cu siguranta intentiile celor de la Google vor atrage atentia celor din Cupertino, dar si a coreenilor, acum ramane doar de vazut daca produsele concepute de catre cele 3 companii vor fi atat de bune pe cat ne asteptam noi ca ele sa fie.

8 COMENTARII

  1. e foarte buna concurenta pt o evolutie rapida, desi personal ma astept ca primele modele scoase sa nu fie chiar pe masura asteptarilor noastre, dar in urmatoarele serii speram sa fie cat de cat aproape de adevar, astfel sa nu ne dezamageasca cei 3 giganti 😕

  2. @Razvyy
    Cine copiaza pe cine?
    Deocamdata doar Samsung a spus clar ca intentioneaza sa lanseze un smartwatch. Nu Apple si nici Google. Sunt doar zvonuri.
    + exista de ceva timp smartwatcheuri destul de bune (ex. Motorola Actv care permite chiar instalarea de diverse aplicatii din playstore)

  3. ati pus si voi mana pe un iphone la mana a 15-a si acum sunteti toti “vai nici nu ma gandesc sa iau plastic de lighean, spuf spuf”.. asta-i tzaranul de romania, l-ai urcat in mercedes, a uitat ca avea carutza inainte…