Apple actualizeaza pagina de promovare a iPhone-ului, ne spune ca utilizatorii au fost foarte multumiti de el si in 2012

  Saptamana trecuta v-am spus ca pe website-ul Apple a aparut o noua pagina numita Why iPhone, ea avand rolul de a spune lumii intregi de ce trebuie ales un iPhone in detrimentul altor smartphone-uri. Pagina respectiva a fost actualizata in cursul acestei saptamani, Apple corectand o mica greseala a sectiunii in care spunea ca iPhone-ul a castigat 8 premii pentru ocuparea primei pozitii in sondaje privind satisfactia consumatorilor. iPhone-ul a castigat si in 2013 acest premiu, totalizand un numar de 9 premii, iar Apple a tinut sa ne aduca in atentie acest lucru.

9 COMENTARII

  1. Daca ai acasă o livada cu mere totul e ok ma refer la Aiport Extreme,iMac,iPhone 5 si AppleTV in fiecare camera
    Totul merge fara dureri de cap

  2. @Pegasosll , foxilla sau chiar zaone ma puteți ajuta si pe mine cu niște informații despre AirPort Extreme , adică ce face el in plus si dacă merita banii … Ca ma gândeam sa cumpăr unul , dar sa aflu mai multe întâi 🙂 .

  3. @Paul Am un AirPort extreme cu 4 HDD-uri in Hub legate la el(stiu , putin cam overkill dar e ok) iar de un an si ceva nu a mai pupat vreun restart.Pe cand atunci aveam un D-Link pe care am dat o suma destula de mare , in fiecare saptamana trebuia sa ii dau restart ca ba incurca ip-urile , ba mergea doar un calculator.

  4. @ Hybrid Deci spui ca merita … Eu ma gândesc doar ca nu folosesc in totalitate tot ce face el si sa nu fie o investiție proasta . Oricum multumesc .

  5. Drace… normal ca-si face treaba, la cat dai pe el. Ideea e ca poti avea aceleasi functii in produse mult mai ieftine insa nu sunt Apple.