Digi Wi-Fi poate fi utilizat mai usor conform RCS & RDS

  Digi Wi-Fi este reteaua nationala de Wi-Fi hotspot-uri gratuite construita de catre RCS & RDS special pentru clientii sai si in subsidiar pentru toti posesorii de terminale mobile. Astazi compania a publicat un comunicat de presa prin care anunta simplificarea procesului de utilizare a Digi Wi-Fi, iar mai jos aveti toate detaliile.

Clienţii RCS & RDS se pot conecta mai uşor la internetul wireless Digi Wi-Fi

Mai simplu şi mai uşor: reconectare automată la Digi Wi-Fi

RCS & RDS pune la dispoziţia abonaţilor o nouă modalitate de conectare la Digi Wi-Fi, cea mai mare reţea de internet wireless wi-fi din România, cu peste 2400 hotspot-uri. Abonaţii pot utiliza mai uşor serviciul, selectând reţeaua “Digi Wi-Fi Direct Login”, iar reconectarea se va face automat după prima intrare în reţea, în funcţie de terminal şi de setările acestuia.

Pentru unele terminale sau PC-uri este necesară o setare prealabilă a funcţiei de reconectare automată. Clienţii interesaţi de noua modalitate de conectare, pot găsi pe www.rcs-rds.ro informaţii despre modalitatea de setare a funcţiei de reconectare automată.

Cine se poate conecta gratuit la Digi Wi-Fi

Digi Wi-Fi este un serviciu utilizat gratuit de către toţi abonaţii la internet fix sau la internet mobil ai RCS & RDS. Serviciul este disponibil atât pentru clienţii persoane fizice cât şi pentru persoanele juridice. În funcţie de serviciile contractate, aceştia dispun de unul sau mai multe conturi de acces gratuit la reţeaua wi-fi. Detalii aici.

RCS & RDS deţine peste 2400 hotspoturi wi-fi, amplasate în majoritatea oraşelor din ţara noastră. “Digi Wi-Fi este singura reţea de internet wireless wi-fi de o asemenea dimensiune în România, cele mai multe alte reţele nedepăşind 100 hotspot-uri. Din 2011 şi până în prezent, am crescut reţeaua wi-fi de 5 ori – primele hotspot-uri instalate au fost în număr de 500. Vom continua expansiunea reţelei în ritm similar.”, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

9 COMENTARII

  1. Dragos , inainte trebuia sa bag mereu parola sa ma conectez la wi-fi-ul lor , dar acum au facut modificari si daca ai wi-fi-ul pornit si dai de reteaua lor , se conecteaza automat fara sa mai faci absolut nici o chestie . Cam despre asta era vorba , plus ca pe mine m-a ajutat articolul pentru c anu stiam ca poti sa faci mai mult de un cont la ei pe acelasi contract . Multumesc mult zaone !

  2. sincer mi se par penali cei cu iphone care se milogesc dupa un wifi gratuit…
    da’ stiu voi vreti iphone ca sunteti mari iubitori de gadgeturi, ca nu aveti internet sa dati un “checkin” nu e problema ca sunt multe wifi-uri moka.
    ca sa nu imi sariti am si eu un ip nu conteaza ce model dar am extraoptiune de 1.5 gb, suf cat sa nu alerg cu limba scoasa dupa un “wireless”…

  3. Vali , eu ma orientez in teren la un digi wifi pt ca am voip de calitatt, fac 5ms pana in dns , adica am conversatii voip calitate cristal cu corespondenți din alte tari straine. Cu internetul de pe 3G tot ce însemna voip w o abureala , nu imi place miw sa am 180ms pana in DNS. Indiferent daca e net mobil de la Orange sau rds.
    Subscriu cu bucurie la aceasta veste ds la Rds , eu chiar ma intrebam cine dracu a gandit sistemul ala asa înainte , astfel încât să te loghezi la fiecare hotapor.
    Noroc de internetul lor mobil , ca in baza netului de la serviciu nici pe Yahoo nu pot intra. ..

  4. Serviciul este activ cam de 2 saptamani testat de mine in Constanta si merge foarte bine, mai au si optiunea in apstore digimobil

  5. @Liviu
    de cate ori folosesti asta in timp ce mergi in metrou?oricum targetul meu nu erau userii de genul tau stai linistit.si eu am rds si nu il folosesc pt ca se misca greu(la metrou).prefer viteza 3g sincer.