Iata ce abonamente anuale ar urma sa fie disponibile pentru WhatsApp Messenger

  V-am spus saptamana trecuta ca WhatsApp Messenger ar urma sa functioneze in baza unui abonament incepand de anul acesta, iar in imaginea de mai sus aveti prezentate posibilele preturi pe care le-ar putea cere compania din spatele aplicatiei. Preturile acestea sunt deja aplicate in cazul posesorilor de terminale Android si ar urma sa fie aplicate inclusiv posesorilor de iDevice-uri, CEO-ul companiei afirmand ca acest lucru este inevitabil. Daca va uitati cu atentie, veti observa ca abonamentul anual costa 0.89€, compania oferind totusi reduceri pentru plata in avans a abonamentului pentru mai multi ani.

  In momentul de fata WhatsApp Messenger este utilizat de peste 100 de milioane de persoane din intreaga lume, peste 17 miliarde de mesaje fiind trimise zilnic de catre utilizatori.

34 COMENTARII

  1. E ok, nu e deloc mare pretul. Dam 0.89 pe o aplicatie care chiar nu ne foloseste, 0.89 centi pe an pentru WhatsApp nu e mult. Vor castiga destul, sunt foarte multi utilizatori a acestei aplicatii

  2. 100 000 000 x 0,89 € = 89 000 000 € :::)))) frumusica suma anual. PuÈ›in de la multi 🙂 Oricum 89 de centi pe an mi se pare super rezonabil. Super idee au avut băieÈ›ii cind au gindit aplicatia….si uite acum fac bani frumosi. Good job

  3. E un serviciu perfect, il folosesc zilnic, este cea mai utilizata aplicatie de mine si sincer nu stiu ce m-as face fara el, am trimis in jur de 13000 de mesaje intr-o luna pe el si am primit tot cam atatea. Sunt legat de el ca de aer :-). As plati pretul de sus si pe luna nu pe an ca sa il pot folosi in continuare.

  4. @Clau SEWL macar aplicatia asta merita sa platesti pentru ea,dar aplicatia ta pentru care te injura ca le-ai dat teapa majoritatea care au cumparat-o9inclusiv eu) ce mai spui?

  5. Tre sa fii chiar chitră 🙂 sa nu dai .89 de centi pe an,oricum,tot o sa se gaseasca cineva sa hackeze aplicatia.Cei care au platit aplicatia ce fac acuma?

  6. Eu am platit 0.69£ si sunt foarte mulțumit de WhatsApp folosesc tot timpul. Si daca era 0.69£ lunar nu e rau. Si prețuril de 0,89€ pe an nu este nimic nici €2.40 dar hai €3.34 pentru 5 ani e perfect. Foarte mulțumit.

  7. Pentru majoritatea care nu o sa o achizitioneze nu este vorba de suma aceasta infima, este vorba de principiu! La cumparea aceste aplicatii ,indiferent cat a costat, nu aveam limita de timp pentru a o folosi, si cu acest abonament incalca ” conditiile contracuale” .Multi o sa renunte la ea si in viitor tot gratis o sa fie pt ca sunt foarte multe alternative la aceasta aplicatie ! O sa se gaseasca foarte multi sa dea whatsapp-ul in judecata pentru ca acum cer un abonament la o aplicatie care a fost cumparata ! Asta e parerea mea

  8. Silviu am luat si eu aplicatia de tv si da, se mai intrerupe cateodata dar nu cred ca poate fi considerata teapa. Adica abonamentul la tv e de 80 de lei si pe aplicatie am dat 8 lei aproximativ, cat poti sa ceri de 8 lei? Isi face treaba foarte bine si am putut sa o folosesc cand am avut nevoie…

  9. Cat timp Viber face exact acelasi lucru gratuit nu voi plati nici 000.1 centi pe abonament de WhatsApp. E o chestie de principiu! Am sters WhatsApp. 🙂

  10. Pai sunt o mie de aplicatii care fac aceleasi lucruri probabil ca e chestia de obisnuinta. Vin si eu cu o idee tampita..genul de idei care iti vin la 12 noaptea dupa ce ai baut o bere (2,3) ce ar fi sa facem si noi cunostinta pe facebook. Ma refer la utilizatorii seriosi care sunt mereu prezenti pe aici. Ce zici zaone?

  11. Naspa, nu o sa le mai platesc nimic din principiu, am cumparat-o odata si asta a fost conditia cu care am fost de acord. O sa recomand viber tuturor prietenilor cu care folosesc whatsapp.

  12. LINE arata mai bine ca si Viber si pot spune, ca arata mai bine si decat whatsapp doar ca nu e asa populara…si poti si apela un prieten prin intermediul internetului… lucru care cu whatsapp nu e posibil!

  13. Doar nu credeti ca sunt prosti!O vor scoate sub alt nume (WAPro de exemplu) pt a evita eventualele litigii si aplicatia veche o vor compromite ca sa renuntam noi la ea.

  14. Eu o folosesc cam rar in ultima vreme. Nu este mult 4 lei /an dar mai bine nu ii dau deloc sau cumpar alta aplicatie. Viber asteapta intr-un folder sa ii ia locul.

  15. Asa cred si eu, cum zice Keo ca o sa scoata o aplicatie asemanatoare, gen WhattsappPro…nu se risca la procese, chiar si pentru 0,89 o sa fie multi care o sa-i dea in judecata…

  16. La ce-mi trebuie whatsupp cand am iMessage? Il am si eu instalat dar il dezinstalez in secunda doi daca vor parai pe el,si așa nu-l prea folosesc.

  17. asa este,dar cel putin in cazul meu nu prea am in agenda pe altii care folosesc o alta platforma si sa foloseasca whatsupp-ul(in cazul acestora am mesaje cu sutele incluse in abonament). nu zic,altii trimit sute de mesaje zilnic prin whatsupp,dar nu e cazul meu,am si dezactivat push-ul la el,ca mi se pare ca halea baterie la greu.

  18. hm inca e free pe android nu exista abonament si am ultima versiune scrie unlimited lifeplan la account so condoleante pentru apple;))