HTC First – iata competitorul iPhone dezvoltat de Facebook

  HTC First este smartphone-ul Android pe care Facebook l-a dezvoltat special pentru a concura cu iPhone-ul, iar saptamana trecuta v-am spus pentru prima oara despre existenta sa. In imaginea de mai sus aveti prezentata o poza pe care Facebook ar fi pregatit-o pentru prezentare in cadrul evenimentului ce ar urma sa aiba loc maine in SUA. Smartpone-ul ar urma sa ruleze o versiune modificata a sistemului de operare Android OS, numita sugestiv Facebook Home. Pratic Facebook a luat un smartpone Android, i-a modificat sistemul de operare pentru a integra cat se poate de bine conectivitatea cu reteaua sa de socializare, iar rezultatul final il vom vedea maine.

  Partea cea mai interesanta a acestui smartpone este totusi design-ul, si observarti ca de la distanta termialul seamana destul de bine cu u iPhone produs de catre Apple. Terminalul ar urma sa aiba un ecran 720p de 4.3 inch, procesor dual-core Snapdragon S4, 1 GB RAM, camera de 5 megapixeli si cam atat.

7 COMENTARII

  1. Cel mai mare fail parerea mea. cum sa iti cumperi un asemenea telefon cand pe piata ai nu zeci sute de modele … care fac lucrurile mult mai bine …. Facebook fans vor cumpara :))

  2. Se pare ca este configuratia minima pe care poate rula decent androidul. Daca nu are min 1Gb abia se misca iar fara un task killer care sa-ti elibereze memoria din 5 in 5 min poti sa uiti de “user experience”.

  3. Arata ca o tableta serioux de 300 lei max care daca deschizi mai mult de o aplicatie se blocheaza … Arata ieftin dar cine stie!!!

  4. Lol
    Ma indoiesc de faptul ca facebook vrea sa concureze iphoneul :-))
    Pur si simplu isi doresc o platforma proprie, similar Chromium OS.
    Asa ca nu conteaza hardwareul -in speta un htc slabut- ci experienta de utilizare a unui smartphone oferita prin intermediul facebook home – tot ce poate oferi un smartphone legat la net intr-o interdependenta cu facebookul.

  5. Mai abine s-ar apuca naibii fb sa vada ce fac cu cacaria lor de aplicatie ca ruleaza ca dracu. Asa le merg serverele ca nici macar nu poti sa citesti un mesaj pe fb. Uite acu scot ipfonu la vanzare ca sa cumpar tampenia asta.

  6. @Dexter – ra*tat cu acte in regula, asa cum au mai scos modele de telefoane cu butoane dedicate pt facebook gen htc cha cha, lg nush care, huawei si asa mai departe, asa va fi si asta, in nici un caz nu tre’ sa-ti vinzi aifonu de mana a 5a care ti l-ai luat stand nemancat la scoala/munca in favoarea unui tel pt socializat…sper ca ti-a venit inima la loc