LS ToqueS – un LockScreen lipsit de culoare pentru iDevice-ul tau

  LS ToqueS este o noua tema pentru LockScreen-urille iDevice-urilor noastre, ea permitandu-ne sa eliminam complet culoarea din interfata gandita de catre compania Apple. Daca va uitati in imaginea de mai sus, veti observa ca tema implementeaza deasemenea un ceas modificat si un nou mod de a vizualiza informatii despre vreme, totul pentru a va da senzatia ca aveti un altfel de dispozitiv. Tema aceasta se potriveste aproape perfect cu Colorless iOS 6, o tema pentru iOS pe care v-am prezentat acum doar cateva ore.

only compatible with the iPhone and iPod 5. Here’s a clean and interactive lockscreen widget. before activate it in Winterboard, SSh or use iFile and go to: Library/Themes/LS ToqueS and open file Config.js to change the options. look at the first screenshot to know where to touch to show/hide the info.

  LS ToqueS este compatibila numai cu iPhone 5 si iPod Touch 5G, iar pentru a modifica setarile LockScreen-ului trebuie sa accesati fisierul Config.js din Library/Themes/LS ToqueS. Tema este disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.