Motorul vibrator al iPhone 5S sau al iPhone-ului ieftin apare pe internet

  Ca Apple dezvolta un iPhone ieftin stie toata lumea, insa abia acum vedem o posibila componenta a terminalului, mai exact motoroul vibrator cu doua capete. Partea interesanta este ca o componenta identica a fost prezentata acum cateva saptamani ca fiind pentru iPhone 5S, deci e neclar de ce persoanele care le descopera nu sunt hotarate care dintre ele se potrivesc in ce dispozitiv. Ca sa fiu sincer conteaza mai putin daca motorul vibrator va avea doua capete, va canta sau va dansa, important este ca intregul dispozitiv sa functioneze bine.

  Apple ar urma sa lanseze iPhone 5S in vara acestui an, undeva in perioada iunie – iulie, urmand ca iPhone-ul ieftin sa ajunga pe piata putin mai tarziu, daca se va hotara Apple ce fel de componente va folosi in el si nu va mai incurca atat oamenii care incearca sa le fure din fabrici ca sa le prezinte lumii intregi.

UPDATE: Avem si o camera frontala a terminalului, dar nu stim ce fel de dispozitiv va fi el in final. Interesant este ca butroanele de volum si butonul pentru Mute ar urma sa fie toate identice, adica vom face o simpla apasare pe butonul Mute pentru a opri sunetele in iDevice-uri.