Facebook il angajeaza pe omul care a condus echipa ce dezvolta Apple Maps si anumite functii ale Siri

  In ultimele luni cei de la Facebook au angajat multi oameni talentati ai companiei Apple, atragandu-i cu salarii mai bune si beneficii mai multe, iar daca veti citi acest articol veti intelege de ce aceste lucruri au fost atragatoare. Printre acele persoane se numara si Richard Williamson, seful echipei care dezvolta Apple Maps, el lucrand si cu echipa care dezvolta anumite functii ale Siri. Williamson a fost concediat de catre Apple dupa esecul Apple Maps, insa e putin probabil ca vina sa fie a sa, avand in vedere ca Apple a grabit proiectul si l-a lansat fortat cand nu era pregatit.

Williamson joined Facebook in the past couple of weeks to be a manager within its expanding mobile-software group, said two of the people, who declined to be identified because the information isn’t public.

  Rolul lui Williamson in cadrul Facebook este deocamdata neclar, el ar urma sa fie unul dintre managerii care contribuie la dezvoltarea software-ului pentru platforme mobile, insa totul se limiteaza aici. La Facebook exista deja destui angajati ai Apple, cel mai probabil vor pleca destul de multi in urmatorii ani, iar Apple are o mare problema in a isi tine aproape oamenii care sunt cu adevarat talentati. Desigur ca o companie ca Apple poate angaja oricand pe oricine altcineva, insa aceste pierderi se vor resimti mai devreme sau mai tarziu.