Tim Cook: iPhone 5S va fi lansat in toamna, Apple are pregatite cateva produse extraordinare pentru anii 2013 si 2014

  iPhone 5S va fi lansat in toamna acestui an, conform CEO-ului Apple, Tim Cook, el dand de inteles ca actualizarea liniei de iPhone-uri nu ar urma sa aiba loc in vara, asa cum speculeaza majoritatea analistilor. Afirmatia a fost facuta in cadrul conferintei audio pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q2 2013 si nimeni un stie cat adevar se afla in spatele ei. Apple are mari probleme din cauza zvonurilor care i-au redus valoare actiunilor si au generat o scadere a vanzarilor, asa ca Tim Cook ar putea face aceste afirmatii doar in ideea de a lamuri oamenii ca nu vor fi lansate produse noi in vara si ca cele existente trebuie achizitionate.

Work we do to produce truly innovative products is very hard. Challenges that we’ll face in the future, but we’re working very closely with our manufacturing partners and we are executing a very exciting roadmap. We don’t want to be more specific, but we have some really great stuff coming in the fall and across all of 2014. 

Q: Did you mention new product categories in the introduction? 
A: One of our areas for growth are potential new categories.

  Tim Cook a afirmat ca in toamna anului 2013, dar si in 2014, Apple urmeaza sa lanseze o serie de produse grozave, iar gandirea sa ar trebui sa dea lumii de inteles ca iPhone 5S, iPad 5, iPad Mini 2, iPhone-ul ieftin si probabil o noua gama de iMac-uri ar urma sa ajunga atunci pe piata. Daca Apple isi va aglomera din nou sfarsitul anului, exista posibilitatea ca produsele sa nu inregistreze vanzarile mari pe care compania le asteapta, consumatorii avand nevoie de perioade fara lansari pentru a aduna banii necesari achizitionarii unor produse noi.

  La final ramane iWatch-ul care, conform lui Tim Cook, face parte din potentiala noua lista de categorii de produse in care Apple se gandeste sa intre, insa deocamdata nimeni nu ofera detalii suplimentare in legatura cu acest produs.