Apple renunta la modificarile privind sistemul VPN din iOS 6.1

  Acum cateva saptamani de zile Apple anuntase ca urmeaza sa lanseze iOS 6.1.4 pentru a implementa cateva modificari in sistemul VPN On Demand disponibil pentru iDevice-urile noastre. Update-ul trebuia implementat deoarece Apple pierduse un proces intentat de catre cei de la VirnetX, proces care o obliga sa plateasca si suma de 368 de milioane de dolari pentru incalcarea brevetelor de inventie. Modificarea care urma sa fie implementata de catre Apple presupunea eliminarea optiunii Always din sistemul VPN On Demand, utilizatorii urmand sa aiba disponibila doar optiunea Establish if needed.

Apple no longer plans to change the behavior of the VPN On Demand feature of iOS 6.1 for devices that have already been shipped. The “Always” option will continue to work as it currently does on these devices.

  Modificarea pe care Apple urma sa o implementeze nu va mai avea loc pe iDevice-urile care au fost deja vandute catre utilizatori, iar la mijloc ar putea fi o intelegere intre Apple si cei de la ViernetX. Din pacate terminalele care nu au fost lansate inca ar urma sa aiba optiunea dezactivata inca de la bun inceput, ceea ce inseamna ca viitorul vostru iDevice va veni fara optiunea Always in sistemul VPN On Demand. E neclar deocamdata daca Apple va lansa si iOS 6.1.4 pentu terminalele care inca nu au fost vandute, insa acest lucru este posibil.

4 COMENTARII

  1. Stiu ca nu are legatura cu subiectul dar evasion 1.5.3 genereaza probleme cu weather pe iphone 5 ios 6.1.2? Multumesc daca raspundeti