iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda pe 20 iunie, conform unui operator de telefonie mobila

  iPhone 5S, viitorul smartphone al companiei Apple, ar urma sa fie disponibil pentru precomanda pe data de 20 iulie, conform unui document intern al operatorului japonez de telefonie mobila KDDI. Documentul era destinat doar angajatilor companiei si el da de inteles ca dispozitivul ar urma sa fie lansata in luna iulie impreuna cu iOS 7, dar deocamdata nu se stie exact la ce data. Aceasta informatie contrazice zvonurile de saptamana trecuta, dar si pe Tim Cook, care spunea ca Apple nu are pregatita vreo lansare importanta pana in toamna.

  In imaginea de mai sus aveti prezentat documentul care contine informatiile mentionate anterior, insa desigur ca nimeni nu stie cat de autentic este el. Exista sanse de 50% ca documentul sa fie real si sanse de 50% ca el sa fie fals, insa deocamdata nu stim absolut nimic sigur. Ce stim sigur este ca Apple nu lanseaza iOS 7 fara sa ofere dezvoltatorilor macar o luna/doua de testare, iar deocamdata noua versiune a iOS nu a fost prezentata de catre companie si daca acest lucru nu se va intampla in urmatoarele doua saptamani, atunci o prezentare a iPhone 5S pe 10 iunie, la inceperea WWDC 2013, este imposibila.

  Daca totusi iOS 7 va fi prezentat in curand si precomenzile pentru iPhone 5S vor incepe pe 20 iunie, atunci e foarte posibil ca pe 29 iunie sau 6 iulie sa aiba loc lansarea oficiala.

15 COMENTARII

  1. Nu cred ca Apple post Steve Jobs vor mai lansa Iphone urile vara.
    Normal ca din estul extrem vin toate zvonurile, acolo gasesti iphone 5s inca din ianuarie.

  2. Este posibil sa fie ca anul trecut. Prezentare iOS 7 la WWDC cu lansare in toamna si beta testing pana atunci. Egreu de crezut ca va testa Apple iOS 7 doar 1 luna, avand in vedere ca se zvoneste ca va fi ceva diferit de ce am avut pana acum.

  3. Nici un operator nu ar trimite un e-mail angajatilor cu astfel de informatii, care ar putea deveni publice atat de usor. Accesul la astfel de informatii il au un numar limitat de persoane care nu au nici un interes sa le face publice.

  4. ieu unul cred ca e Adevarata informatia…Apple BOOS Tim a zis ca nu va fi o lansare importanta pana in Toamna pt. ca iPhone 5S.. va Avea doar mici INBUNATATIRI. se va intampla ca la iPhone 4 apoi 4S…. poate in toamna va iesi Apple iTV .. care al Astept ca pe painea calda:))))

  5. Da exact. Inie sau iulie? Zaone, in titlu ai scris iunie, dar in text este vorba de iulie?

    Ahhhhhhh, scuze! Prostu, eu, citeste finalul textului depa ce posteaza

  6. Ideea e asta, ei spun precomanda in iunie si vanzare in iulie. Apple lasa de obicei 9 zile intre precomanda si lansare propriu-zisa, deci eu cred ca va fi iunie – iunie si nu iunie – iulie.

  7. Scuzati off topic, azi m-i s-a intamplat sa se inchida iphonul meu, iphone4, si nu l-am mai putut porni, am scos bateria si am pus-o la loc, si apoi a pornit.
    Ce s-a intamplat cu el, stie careva???

  8. Nu s-a descarcat, dupa ce am scos mufa de la baterie si am pus-o inapoi, a pornit fara incarcator, si bateria era la 73%, altceva a fost…..

  9. @Petreus1999 – Probabil nu faceau bine contact bateria cu placa de baza.
    Eu cred ca altfel va fi situatia. Apple va lansa iOS 7 OFICIAL la WWDC 2013, pentru ca zaone spunea ca iOS 7 este in teste la Apple, iar pana la iPhone 5S va fi deja disponibil pentru iDevice-urile noastre.