iPhone 5S va avea o camera frontala de 2 megapixeli ce suport dual-shot pentru inregistrarea de poze sau clipuri video

  iPhone 5S, viitorul terminal high-end al companiei Apple, ar urma sa vina echipat cu o camera frontala de 2 megapixeli, superioara celei de 1.3 megapixeli implementata in actualul iPhone 5. Noua camera ar fi capabila sa inregistreze filme in format Full HD, insa noutatile importante vin pe partea software. Se pare ca Apple intentioneaza sa imprumute cate ceva de la Samsung Galaxy S4 si functia dual-shot a fost luata in vizor. Cei de la Apple intentioneaza sa ne ofere posibilitatea de a inregistra simultan poze folosind camera principala si cea frontala, acelasi lucru fiind disponibil pentru clipuri video.

  Daca va uitati la imaginea de mai sus veti vedea cum vor arata pozele si clipurile video, imaginile inregistrate de camera frontala fiind amplasate peste cele inregistrate cu camera principala. In momentul de fata functia dual-shot din iOS 7 este testata de catre inginerii Apple si nu se stie daca va fi inclusa in versiunea initiala a sistemului de operare pentru ca deocamdata nu este pregatita pentru lansare. Daca iOS 7 nu ne-o va aduce, atunci exista sanse mari ca iOS 7.1 sa o aiba inclusa, functia urmand a fi disponibila exclusiv pentru iPhone 5S.

  Combinand aceasta functie si cu schimbarile majore ale interfatei iOS 7, cred ca vom avea parte de cateva surprize extrem de placute anul acesta.

16 COMENTARII

  1. Deci stai putin….. daca Samsung ia de la iPhone ceva, atunci cei de la Samsung sunt niste plagiatori fara pic de idei si merita sa fie dati in judecata. Daca iPhone ia ceva de la Galaxy S4, ei doar ‘imprumuta’. Zaone, nu ti se pare ceva in neregula cu asta?

  2. Desigur, A6 si 1Gb RAM nu sunt suficienți pentru a acționa cele 2 camere simultan sau este vorba de cei 1.2Mp și 720p și incapacitatea camerei frontale. Cu astfel de afirmații și dacă noul iPhone va adunce în plus (în afară de hardware puțin mai bunicel) doar exclusivități software Apple și-ar bate joc noi

  3. Tot timpul a fost in urma lor Apple!!!! Avand in vedere ca Apple folosesc acelasi stil ca si nemtii, la un moment dat vor gresi iar produsele asiatice ii va inghiti!!! Trebuie ceva nou, cu care sa ia fata celor de la samsung. Dar nu poti doar sa introduci o camera mai buna si sa zici the new iphone si sa ceri 800 de euro.

  4. Astia cu comentarii acide despre Apple,cred ca in viata voastra nu a-ti atins vreun produs Apple, ce sa mai zic de utlizarea unui astfel de produs. Diferenta este ca si intre Mercedes si Dacia. Ca sa fiu cat mai bine inteles Mercedesul=Apple , Dacia=restul. Restul ce spuneti voi sunt povesti de adormit copiii.