iOS 7 este prezentat intr-un concept gandit dupa modificarile pe care le pregateste Jony Ive

  Acum doua zile v-am spus ca iOS 7 va avea un design “plat”, asemanator cu cel al Windows Phone, ca iconitele aplicatiilor native vor fi modificate si ca per total vom avea o experienta de utilizare complet diferita. Ei bine cineva s-a gandit sa reproduca aceste modificari, iar in imaginea de mai sus le aveti prezentate. E foarte putin probabil ca iOS 7 sa arate chiar asa, insa daca zvonurile aparute zilele trecute sunt adevarate, atunci ne putem astepta ca sistemul de operare sa aiba un design asemanator.

26 COMENTARII

  1. daca apare ios 7 ca in conceptul asta ne puten astepta la numeroase procese cu microsoft pentru brevete. Dar totusi arata chiar bine 🙂

  2. S-a gandit degeaba sa le reproduca, cine foloseste produse ale marcii Apple de 10 ani sau poate mai mult stie ca Apple chiar daca fac ceva revolutionar tot vor pastra simplitatea specifica marcii lor, simplitate care nu s-a pierdut in atatia ani si nu cred ca o sa o faca ei la iOS 7, 8, 9 sau 10. Cred ca daca vor face ceva revolutionar vor incepe de la interfata Mac OS X si abia apoi o va transpune in iOS.

  3. Eu cred ca ceea ce a facut pana acum Jony, legat de design in general, a fost ceva cu mult peste ceea ce ni se prezinta zilele acestea, pe net. Toate conceptele astea nu par a fi stilul si genul lui Ive. Si sper sa am dreptate, pentru ca tot ce am vazut pana acum nu arata deloc atragator.

  4. De ce ar schimba cineva iconitele? Asta inseamna un ios mai bun? Sau doar sa se simtă utilizatorul bine ca e ceva schimbat in tel lui?

  5. Bine precizat niceman!un ios bun nu sta in designul, aspectul lui, dar sunt sigur ca asa ‘ceva’ ca in imagine nu poate fi ios7